Download White Paper van het Coopr PR Model!

Blog
Coopr Nieuws
Jos Govaart
29-04-2015
Het medialandschap en de vraag van onze opdrachtgevers zijn de afgelopen jaren drastisch veranderd. Bij pitches die we winnen en voorstellen die we doen, gebruiken we sinds enige tijd een model dat ons inspiratie en houvast biedt om geïntegreerde plannen te maken. Een werkwijze die resultaten oplevert en aantoont dat PR veel meer kan zijn dan alleen het onderhouden van mediarelaties.

In deze blogpost vind je een white paper rondom het Coopr PR Model. Download hem gerust via slideshare. Zie het model vooral niet als een statisch gegeven waarmee je maanden aan een plan gaat werken. Het model bevat ingrediënten die je dagelijks onder de loep moet nemen.

Met dit model pretenderen wij niet dé wetenschappelijke methode gevonden te hebben, we zijn praktijkmensen bij Coopr. Het is wél een bewezen methode die effectief werkt in ónze praktijk. Een integraal model dat relevante insights, creativiteit en inzet van media met elkaar verbindt. Sinds onze oprichting hanteren wij de strategie 'geven, delen en ontvangen'. Daarom delen we dit model graag met je. We hopen dat het ook jou inspiratie en houvast geeft. Opmerkingen of suggesties? We horen ze graag!

White Paper Coopr Model from Coopr
Download High Res JPG

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief