Duurzaam techbedrijf Fairphone kiest voor Coopr

Blog
Coopr Nieuws
Jos Govaart
03-05-2022
Na een pitch heeft het in Amsterdam gevestigde techbedrijf Fairphone voor Coopr gekozen als PR- en communicatiebureau voor alle activiteiten in Nederland en België. Het Benelux PR-bureau zal de Nederlandse fabrikant van duurzame smartphones ondersteunen bij de uitrol van alle PR- en communicatieactiviteiten.
Fairphone is een van de marktleiders op het gebied van duurzame elektronica. Enerzijds door smartphones te ontwikkelen met een lage milieu-impact en anderzijds door goede en veilige werkomstandigheden voor hun medewerkers te creëren. Zo verzet het Nederlandse bedrijf zich tegen uitbuiting in mineraal mijnen in Afrika en ontvangen Chinese fabrieksmedewerkers een bonus voor een leefbaar loon. Met deze doelstelling om smartphones ‘eerlijk en transparant’ te produceren, laat het bedrijf zien dat het mogelijk is om als commercieel bedrijf een positieve impact op de maatschappij te hebben. Coopr zal zich richten op het versterken van Fairphone als een opinieleider in de wereld van duurzame elektronica en middels een creatieve PR- en content aanpak de brand awareness van het merk verhogen.
 
Ioiana Luncheon, PR & Communications manager bij Fairphone: "We zijn blij om Coopr aan boord te hebben om ons te helpen onze naamsbekendheid in de Nederlandse markt te vergroten. Coopr heeft een geweldige achtergrond in PR die ons naar het volgende niveau kan brengen in Nederland en de Benelux-regio als een geheel".

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief