Een nieuw format voor PR-junioren

Blog
Opinie
Mary-Grace van Leeuwen
28-02-2012


Bij Coopr zijn er een aantal blogformats, zoals de PR-Klaagmuur, Video van de week etc. die wekelijks terugkomen. De blogs van Coopr zijn over het algemeen erg vakinhoudelijk (zeker voor een beginnend PR professional). Luchtig is anders voor een PR-junior. Daarom start Coopr met een nieuw blogformat; minder inhoud, meer procesgericht. Want als beginneling in dit vak vraag ik me af: hoe ziet mijn weg eruit van junior naar senior?

PR dagboek

Zoals jullie van Coopr gewend zijn, wordt ook dit niet zomaar een nieuw blogformat. De inhoud zal vooral te vergelijken zijn met dat van een dagboek geschreven door een beginnend PR-professional; ik dus. Wat maak ik mee, hoe ervaar ik dat, hoe ga ik ermee om en ga zo maar door. Een beetje à la Carrie Bradshaw, columniste van Sex and the City, maar dan vanuit Rotterdam en over PR.

Om de week zal er een blog verschijnen over mijn ervaringen als beginnend PR professional. De eerste zal 12 maart gepubliceerd worden, een luchtig begin van iedere twee weken. En voor de duidelijkheid: ik zal er geen doekjes omheen winden en zal al mijn ervaringen zo open en eerlijk mogelijk beschrijven (ik heb gelukkig toestemming gekregen van de senioren hier bij Coopr).

Ben jij ook een PR-junior? Reageer dan vooral als ook jij tegen bepaalde dingen oploopt, op- en/of aanmerkingen of vragen en/of tips hebt. Door elkaars ervaringen uit te wisselen, helpen we elkaar om uiteindelijk volwaardige PR seniors te worden! Tot over twee weken. Nu eerst brainstormen over een goede titel voor mijn PR junior dagboek: ... Dagboek van een PR-dummie of Dagboek van een PR-junior... hmm nog niet echt spannend genoeg. Hebben jullie misschien andere spannende ideeën? Laat het me weten via Mary-Grace.