Een overzicht van 250+ PR tools: #PRstack

Blog
Tips & Tricks
Jody Koehler
22-04-2015
Eind vorig jaar lanceerde de Britse PR professional '. Zijn missie: het moderniseren en opschuiven van de PR industrie van 'publiciteit' naar 'influencer relations', inclusief de broodnodige omarming van social en digital.

De markt van third-party PR tools
Onderdeel van dit proces was het scheppen van enige orde in de chaotische internationale markt van third-party PR tools. Met behulp van een crowdsourced Google doc heeft Stephen een poging ondernomen om meer duidelijkheid te krijgen over de functionaliteit en prijs van alle tools. En met succes! Vrij snel groeide het document, mede dankzij de internationale (vooral ook UK) PR gemeenschap, uit tot een lijst van zo'n 150 tools. Variërend van tools op het gebied van planning, management, content, monitoring en analytics.

Prezly lanceert webapp

Vorig jaar omarmde het Belgische Prezly (Remember them?) het project en bouwde een gebruikersvriendelijke interface voor #PRstack, waardoor de PR professional gemakkelijker zijn weg kan vinden in de lijst van de inmiddels 250+ PR tools. Check PRstack.co. Nou, dat is veul gebruiksvriendelijker! Toch?

En mocht je, Hollanders die wij zijn, nieuwsgierig zijn naar een overzicht van de gratis PR tools? Stephen heeft in deze blogpost alvast een selectie voor je gemaakt. Wil je overigens meer lezen over geekiness in PR, check dan ook eens PRgeeks.co. Let's hack the public relations workflow!

Thank you @wadds and @prezly!

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief