Even voorstellen: de eerste Coopr-stagiaire, Demi Keizer

“Ben jij de allereerste stagiaire bij Coopr?” is de vraag die mij gesteld werd in een Facebookbericht van Coopr. Het is ook de vraag die ik nu vol trots kan beantwoorden met een ja. Mijn naam is Demi Keizer, 19 jaar, en ik zal de aankomende maanden het team van Coopr komen versterken als PR-stagiaire.

De eerste kennismakng

6 december 2016 zit ik in de collegezaal. Met een warme beker koffie en een salade van de Spar wacht ik op het volgende college: Jody Koehler over PR-bureau Coopr. Interessant, dacht ik. Hoe interessant Coopr daadwerkelijk is, merkte ik tijdens de presentatie. Met toffe filmpjes en leuke uitspraken wist Jody de massa van studenten die zich om 18:00 uur(!) nog naar college had gesleept te boeien. Mijn eerste indruk? Coopr is een PR-bureau met een indrukwekkend klantenbestand, dat opdrachten aanneemt op basis van de connectie met de klant en opdrachten uitvoert met veel enthousiasme, professionaliteit en succes. Kortom: tof bedrijf. Op dat moment had ik alleen kunnen dromen van een stageplek bij Coopr.

We gaan van start…

20 maart 2017 zit ik aan mijn bureau bij Coopr. Ik moet toegeven, ik vind het best een beetje spannend. Maar vooral heb ik ontzettend veel zin in mijn stageperiode, waarin ik hoop alles te leren over het PR vak. Onder begeleiding van Marcel en Tamara zal ik hier de aankomende maanden mijn steentje bijdragen aan verschillende projecten en klanten. Vanochtend heb ik dan ook aan mijn Facebook en LinkedIn mijn eerste officiële, professionele werkervaring toegevoegd (want patat bakken in een snackbar is toch net anders).

Over mij

Naast patat bakken heb ik ook nog andere hobbies. Afgelopen februari stond ik zoals ieder jaar weer op de piste voor een skivakantie met de hele familie. Ik zeg altijd: daarna mag het weer zo snel mogelijk zomer worden! Ik vind het dan ook erg gezellig om met vrienden een terrasje te pakken en van het zonnetje te genieten.

Maar, hoe ben ik hier terecht gekomen? Op dit moment studeer ik International Communication and Media (IBCoM) aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ik zit nu in het tweede jaar van mijn opleiding, en dat betekent dat het tijd is voor een stageperiode. Met mijn 19 jaar ben ik de jongste aanvulling op Coopr’s team en de allereerste stagiaire. Ik kijk ernaar uit om te leren over doelgerichte en succesvolle communicatie door middel van campagnes. Waar ik naar uitkijk is het zien van de resultaten van een project waar ik aan heb meegewerkt. Bijdragen aan een succesvol afgerond project is een van de punten op mijn Coopr “to-do-lijstje”. Ik hoop dat mijn stage hier een mooie en leerzame stap zal zijn naar mijn carrière in de wereld van PR. The sky is the limit!

FacebookTwitterLinkedInWhatsApp

%s

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies.
Lees voor meer informatie ons privacystatement!