Fijne dagen en een mooi 2015!!

Blog
Coopr Nieuws
Jody Koehler
24-12-2014
Het jaar 2014 zit er weer bijna op. Op dit blog zullen wij de komende dagen daarom even gas terug nemen, om vanaf 5 januari weer fris en fruitig de draad op te pakken. Kerst staat voor de deur en dat betekent dat wij onze tijd gaan doorbrengen met familie en vrienden. Of gaan genieten van een welverdiende vakantie. En ja natuurlijk, sommigen van ons zullen het fort bewaken. Voor het geval dat. Maar we doen het even iets rustiger aan, want 2014 was ons wel weer een jaartje.

Het jaar 2014

Als gevolg van geweldige nieuwe klanten, zoals onder andere Heinz, SNS Bank, Sparta, StayOkay, WWE en Intratuin, is ons team dit jaar versterkt met 5 nieuwe collega's.  Net zo trots zijn we op onze geweldige ex-collega Noesjka, die recent een nieuwe uitdaging heeft gevonden bij Netflix. We hebben in 2014 tal van pitches gewonnen, maar ook enkele verloren. Leerzaam, want juist op zulke momenten leer je als bureau. We hebben dit jaar (weer!) een nieuwe website gelanceerd, diverse nominaties ontvangen (o.a. een Sabre en FD Gazelle Award) en leuke feestjes gevierd. Hoogtepunt op dit gebied was het 5-jarig bestaan van Coopr dat wij als team hebben gevierd in Londen. Het bureau is in de afgelopen 12 maanden letterlijk gegroeid en daarom hebben we sinds kort ook meer vierkante meters gekregen. Maar, veel van deze memorabele momenten had jij als lezer van dit blog natuurlijk al meegekregen. En daarvoor willen we jou oprecht bedanken. Kortom, 2014 was een geweldig jaar en wij weten zeker dat 2015 dat ook gaat worden!

Namens Jos, Vivienne, Marieke, Shelly, Tamara, Ingrid, Marlous, Talitha, Arusha, Rachel, Ronald en mijzelf: hele fijne dagen en op naar een prachtig, gezond en succesvol 2015!

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief