Gini Dietrich speciale gast Coopr tijdens "An Evening with...2012" #AEW12

Blog
Opinie
Jos Govaart
18-09-2012


Tip: Pak je agenda en schrijf op 29 november 2012 met dikke viltstift op: #AEW12. Want ook deze editie van "An evening with" wil je absoluut niet missen. Onze gast zal spreken over geïntegreerde communicatie en keiharde resultaten. Een thema waar we allemaal mee bezig zijn. En daar wil je als PR consultant, communicatieadviseur, marketeer of ondernemer natuurlijk meer van weten. Na Deirdre Breakenridge (2009), Brian Solis (2010) en CC Chapman (2011) nodigen we je graag uit voor "An evening with Gini Dietrich".

Spin Sucks en Inside PR
Gini Dietrich is CEO van het marketingcommunicatiebureau Arment Dietrich. De belofte van haar bureau is vooral dat alles wat zij voor hun klanten doen meetbaar is. Veel mensen zullen Gini kennen van mijn favoriete blog: "Spin Sucks". De blog had toen het begon een heel simpel doel : "Win the fight against Destructive Spin!" In 2010 en 2011 won Spin Sucks "The PR Readers Choice Award" voor de beste PR-blog. Gini is ook wekelijks te beluisteren via de Podcast "Inside PR". Luister maar eens naar een paar episodes van deze podcast, dan voel je gelijk haar enorme enthousiasme!

Marketing in the round
Gini schreef samen met Geoff Livingston onlangs het boek "Marketing in the Round": How to Develop an Integrated Marketing Campaign in the Digital Era".  Tijdens Gini's eerste bezoek aan Nederland zal zij ingaan op het doorbreken van silo's. Gini schrijft er niet alleen over, ze is er zelf ook dagelijks mee bezig voor haar klanten. In de onderstaande video stelt Gini zich aan je voor!

An evening with... Gini Dietrich
Voor wie nog niet bekend is met het concept: " An evening with...". De opzet van de avond is heel overzichtelijk. 1 internationale spreker, 1 thema, 100 gasten en veel interactie. Voor velen in de PR, marketing en communicatie is "An evening with.." inmiddels een traditie geworden en een niet te missen evenement! Wist je dat 20 mensen zich de afgelopen 3 weken al hebben ingeschreven zonder überhaupt te weten wie de spreker is? Dat vinden we echt heel gaaf! Meld je dus snel aan om een stoeltje veilig te stellen ! Dit jaar was er helaas niemand die onze gast goed heeft geraden..

Aanmelden?
Wil je er bij zijn? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar aew@coopr.nl . Hieronder vind je de details voor zover deze al zijn ingevuld:

Wat? "An evening with Gini Dietrich"Waar? Een mooie locatie in Rotterdam (exacte locatie volgt nog)Wanneer? Donderdag 29 november 2012Kosten? € 200,- per persoonSetting? Lekker casual en informeel. Laat dat driedelig grijs dus maar thuis!Eten en drinken? Zorgen we voor! Om 19.00 staat het buffet klaar!Start programma? Om 20.00 gaan we beginnenHoe laat mag ik naar huis? We hopen natuurlijk dat je lang blijft hangen op de borrel maar het programma duurt tot een uur of 22.00.