Het beste kerstcadeau voor als je in pr & communicatie werkt

Blog
Opinie
Jos Govaart
24-11-2010
Je kunt boeken cadeau geven, kerstpakketten versturen, de mooiste flessen weggeven rondom kerstmis aan je mensen en klanten. Een andere mogelijkheid is om deze zelfde mensen een avond inspiratie en kennis cadeau te geven. Precies die mensen waarvan jij vindt dat ze het nodig vinden. Misschien is een avondje met Brian Solis in Rotterdam wel zo'n avond inspiratie. En het mooie is: je mag er gewoon in je casual outfit naartoe! In deze post een aantal redenen waarom zo'n avond een goed cadeau kan zijn.

Stuur je directeur en kom zelf mee.
Wil je social media integreren in je organisatie maar lukt het maar niet om het management mee te krijgen? Weet dan dat vreemde ogen dwingen. Zeker als het ogen uit Californië zijn. Als je dat voor elkaar krijgt mogen jullie samen voor € 500,- komen onder vermelding van de code #AEW10CC, dit geldt ook tot het einde van de maand.

Geef het je klant cadeau
Wat ons in de lijst van aanmeldingen opvalt, is dat er tot nu toe erg weinig mensen aanwezig zijn van pr-bureaus. Misschien heb je argumenten om "the next step" te zetten bij je klanten en kan dit event je helpen om je klant over de streep te trekken. Ook hier geldt de combinatiecode tot het einde van deze maand.

Een echte goeroe met een nieuw verhaal
Je kent ze wel, die goeroe's die veel geld vragen, een goed verhaal hebben, maar zelden met wat nieuws komen. Dat kun je van Brian Solis niet zeggen. Hij kwam dit jaar met de Hybrid Manifesto, bracht het boek Engage uit en startte met een prachtige serie interviews met aansprekende mensen. Brian zal zeker een vernieuwend verhaal vertellen maandag de 13e.

Beloon je personeel
Heb je een collega die het dit jaar uitzonderlijk goed gedaan heeft. Beloon hem of haar eens met extra kennis en inspiratie.

Omdat het gewoon een leuk avondje uit is!
De allerbeste reden is dat wij er van overtuigd zijn dat het een te gekke avond wordt. Geen gelikt congres met 10 tracks. We verwachten niks van je, je hoeft niet in strak pak te komen. Het is een gezellige avond in een MTV-Unplugged achtige setting waarbij 1 spreker volledig de vloer krijgt. Na afloop is er een gezellige borrel waarbij je met wat mede vakidioten kunt kletsen.