Kick-start je PR- en contentplan voor 2018 met Coopr

November staat voor de deur en dat betekent voor de meeste communicatieprofessionals dat het tijd is om de balans op te maken. Terugkijkend naar het jaar dat achter je ligt en plannen maken voor 2018. PR en content marketing: wat was een succes en wat kunnen we anders doen? Hoe kijk ik vanaf afstand naar mijn werk om kritisch te blijven? Soms heb je daar de bril van een buitenstaander bij nodig.

Professioneel sparren

Bij Coopr houden we wel van een scherpe blik en een kritische noot. Zodat jij even uit de veilige omgeving stapt om een ander geluid te horen. Wat ging er goed en waarom? Wat kan er anders? Welke trends en issues spelen er? Welke richting kun je in 2018 op en welke tactics sluiten daarbij aan?

Om jou als professional verder te helpen, organiseert Coopr de Kick Start 2018: een eendaagse workshop waarin we het vergrootglas leggen op je werk en werken aan een logisch vervolg voor volgend jaar.

Wat bieden we?

  • Eén dag lang staan twee professionele consultants tot je beschikking
  • We evalueren de PR-resultaten van 2017
  • Bespreken van uitdagingen, trends, insights en doelen voor 2018
  • Je gaat naar huis met een plan voor 2018 en twee concrete creatieve ideeën en aanbevelingen

We richten deze dag in aan de hand van ons Coopr model. De kosten voor deze dag zijn €1.950,- en de workshop vindt plaats bij Coopr of bij jullie zelf.

Heb jij behoefte aan een frisse blik van buitenaf en een professioneel sparringpartner? Stuur dan een mail naar thea@coopr.nl en we helpen je graag op maat verder.

FacebookTwitterLinkedInWhatsApp

%s

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies.
Lees voor meer informatie ons privacystatement!