Kom jij ook naar dé PR avond van 2011?

Blog
Opinie
Jody Koehler
06-12-2011


Voor PR en communicatiemensen zijn er niet zo heel veel evenementen in een jaar. En juist daar wilden wij 2 jaar terug verandering in brengen met het concept 'An evening with..'. Een avond speciaal voor PR mensen, dat was het doel. Met 1 geweldige spreker, 1 thema en heel veel interactie. Een soort 'MTV unplugged' voor de Nederlands PR industrie.

Content
Na Deirdre Breakenridge in 2009 en Brian Solis in 2010 hebben wij ook dit jaar weer een spraakmakende gast. Contentgoeroe C.C. Chapman zal volgende week donderdag (15 december) in Rotterdam op geheel eigen wijze een inspirerende presentatie verzorgen. Het centrale thema? Precies, 'CONTENT'! En op dit moment zijn er nog zo'n 10 plekken vrij.

PR avond
Heb jij PR of communicatie op je visitekaartje staan. Of ben je druk bezig met een online pr of content strategie voor 2012? Meld je dan vandaag nog aan voor dé PR avond van 2011! Op onze evenementenpagina kun je meer lezen over C.C. en hoe de avond is opgebouwd. Check ook C.C's video! En voor alle duidelijkheid, hier nog even alle details op een rijtje:

Wat? 'An evening with... C.C. Chapman'Waar? De Unie in RotterdamWanneer? Donderdag 15 december 2011Kosten? € 300,- per persoonSetting? Lekker casual / informeelEten en drinken? Vanaf 19.00 uur staan het buffet en de drankjes klaarStart programma? Om 20.00 uur gaan we beginnenTot hoe laat? Tot een uur of 22.00 uur.. en daarna is er een borrel!

Aanmelden?
Stuur dan vandaag nog een e-mail naar marielouise@coopr.nl. En heb jij al een prangende vraag voor C.C.? Laat het ons hieronder weten of stel je vraag op Twitter met de hashtag #AEW11.

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief