Leer CC Chapman beter kennen!

Blog
Opinie
Jos Govaart
28-09-2011


Onlangs kondigden we onze gast voor "An evening with" al aan. Dit jaar zal CC Chapman het jaar knallend uitluiden. Inmiddels zal bekend zijn dat CC co-auteur is van Content Rules. Maar CC laat meer van zich zien. Wil je alvast iets meer van hem weten voordat je jouw agenda blokt voor 15 december, dan moet je zeker verder lezen.

Meer dan auteur!
Zoals gezegd is CC Chapman een van de auteurs van het boek Content Rules.  Achter elk boek zit natuurlijk een verhaal. Maar CC doet meer dan boeken schrijven. Allereerst is hij ondernemer die bedrijven als Coca Cola en Warner Bros adviseert over Social en Content Marketing. Van daaruit haalt hij natuurlijk een hoop expertise. Maar we hebben CC niet alleen uitgekozen op het gegeven dat hij met de poten in de modder staat in zijn werk voor mooie organisaties. Het is een man met kleur.  Hij heeft bijvoorbeeld het vaderschap volledig omarmd als zijn domein.  Hij doet dit op Facebook, de blog Cast of Dads en via Digital Dads TV, een programma dat naarstig op zoek is naar een nieuwe zender. In onderstaand filmpje legt hij kort uit wat Digital Dads is en vooral ook waarom het er is!

Daarnaast is CC Chapman Podcastjunkie. En aangezien collega Jody dat ook is, was de keuze nog een keer logisch! CC heeft een podcast waarin hij zijn muzieksmaak laat horen.

Voor marketeers en communicatieprofessionals publiceert CC ook verschillende podcasts. Managing The Gray is er daar een van. Eerlijkheid gebied te zeggen dat ik die zelf nog moet gaan ontdekken. Een andere, en dat is gelijk mijn absolute favoriet, is Media Hacks. Media Hacks is een podcast waarin vrienden die vakgenoten zijn geworden met elkaar kletsen over het vak. Gelardeerd met allerlei grappen en grollen.  Die vrienden zijn niet de minste figuren uit ons vak: Host Mitch Joel en Chris Brogan zijn naast CC Chapman de vaakst terugkerende deelnemers.

CC Chapman in diverse sociale media
CC op Google Plus (hij is daar zeer actief)CC op Facebook.CC op TwitterCC op LinkedInCC op Flickr

Maar IRL is natuurlijk veel leuker...
We zouden het natuurlijk nog veel leuker vinden als jij er ook bij bent op 15 december. De details vind je in de blogpost waarin we de komst van CC Chapman aankondigen. Aanmelden is simpel. Dat is een kwestie van een mailtje naar marielouise@coopr.nl

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief