Maak kennis met Emeline, de eerste stagiaire bij Coopr België!

Hey, mijn naam is Emeline Delporte en ik heb er net mijn eerste stageweek bij Coopr op zitten!  Als student Communicatiemanagement aan de PXL te Hasselt, kwam ik voor het eerst in contact met communicatie en PR. Wat een toffe en diverse mix van creativiteit en uitdagingen! Maar hoe kwam ik nu precies in contact met Coopr en waarom vind je mij de komende drie maanden in deze (zeer comfortabele) stoel in centrum Antwerpen?

Mucho Gusto
Vreemde tussentitel? Wel, het is de naam van de koffiezaak waar ik Véronique voor het eerst leerde kennen. Na het versturen van mijn motivatiebrief, spraken we af om samen een kop koffie te drinken. En doordat je deze blog nu leest, kan je al raden: dat gesprek ging best goed. Stagiaire worden bij Coopr was dan ook echt mijn eerste keuze. Niets leuker dan overal met trots te kunnen vertellen dat ik voor een modern PR-bureau met een geweldig klantenbestand ging werken.

#levensgenieter
Communicatie reikt voor mij verder dan een studie of een job. Ik spreek vloeiend Frans, Nederlands en Engels en vooral met die laatste taal reis ik de wereld rond. Verschillende culturen trekken me aan en inspireren me. Ik trek er dan ook vaak op uit, inclusief backpack en tent, om al rondtrekkend een land te bezoeken. Wanneer ik niet op een exotische locatie ben, vind je mij thuis onder een warm dekentje met een lekker warme thee. Heerlijk genieten!

What’s in it for me!
Ik hoop bij Coopr mijn eerste professionele werkervaring op te doen en er vooral veel bij te leren. Ook het uitbreiden van mijn netwerk en nieuwe collega’s ontmoeten, is iets om naar uit te kijken. Binnenkort reizen we naar Amsterdam voor een influencers event voor onze klant Veet. Ook trekken we snel richting Rotterdam om de andere Coopr-collega’s te ontmoeten. Na een eerste kennismakingsweek gaat mijn stage nu echt van start. Ik heb er zin in!

Spring de komende maanden gerust eens binnen voor een koffie in de Cowhill Studio in Antwerpen. Hopelijk tot snel!

Groetjes
Emeline Delporte

FacebookTwitterLinkedInWhatsApp

Gerelateerde berichten

%s

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies.
Lees voor meer informatie ons privacystatement!