Mary-Grace nieuwe aanwinst Coopr

Blog
Opinie
Jos Govaart
03-01-2012

Na jarenlang de student te hebben uitgehangen mag ik dan nu eindelijk mijn kennis in de praktijk brengen. En niet bij zomaar een pr-bureau. Coopr mag dan jong en nieuw zijn, maar ze hebben al een heel lijstje opgebouwd waar je u tegen zegt. Nu ga ik als groentje dit team versterken en dat is best spannend, maar ik zou mezelf niet zijn om deze uitdaging met beide handen aan te grijpen. Ik ben daarom ook vereerd dat deze baan bij Coopr mijn eerste 'echte' baan is.

Mary-Grace stelt zich ook even via video voor:

Ik ben mijn studieloopbaan begonnen in Leiden met de bachelor Talen en Culturen van Latijns-Amerika. Al snel merkte ik dat ik 'iets' wilde doen wat praktijkgerichter was: journalistiek! Ook dat was niet genoeg en na de master Journalistiek en Nieuwe Media ben ik de master Interculturele Communicatie gaan doen waar ik 'alleen' nog de scriptie voor moet afschrijven. Voor nu ben ik qua studies zeker wel voldaan, maar mijn hersens vragen altijd naar meer. Een cursus Portugees zal dan ook snel komen!

Ik merk dat mijn achtergrond mij heel erg bewust maakt van hoe mensen met elkaar communiceren met nieuwe media maar ook wat betreft interculturele (mis)communicaties. Een goed voorbeeld hiervan is het 'Jacky magazine vs Rihanna Niggabitch verhaal'. Dit inspireert mij keer op keer en wil hiermee een toegevoegde waarde zijn voor Coopr en onze klanten.

En what else about me? 26 jaar en nog steeds eigenwijs, relaxed (mañana, mañana) over de grenzen en samenwonend met vriend Wesly & co (de kitties Salvador en Poef). Ik heet Mary-Grace maar in de volksmond komt het vaak uit op: Grace of Kees. Ik ben eigenlijk hartstikke Hollands, maar heb toch ook voor 50% Boliviaans bloed door mijn lichaam stromen.

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief