Met korting naar ons internationale PR en social media evenement!

Blog
Opinie
Jody Koehler
01-05-2013

Over 2 weken vindt in het ING House in Amsterdam de 2e editie van de International Social Media & PR Summit plaats. En als lezer van dit PR blog ben je daar natuurlijk bij. Nog niet ingeschreven? Regel dit vandaag nog en profiteer van de speciale kortingscode 'COOPR'. Dit geeft je direct recht op Euro 100,- korting op de ticketprijs.

Het thema is 'storytelling'
Het centrale onderwerp van dit tweedaagse congres is storytelling. Maar ook professionals die geïnteresseerd zijn in crisiscommunicatie en crossculturele communicatie zullen aan hun trekken komen. Het evenement richt zich op professionals die actief zijn in de media, public relations, woordvoering, social media, communicatie en public affairs. 

LEGO, FORD, MTV en Zappos spreken
Dit jaar staat er weer een mooie line-up op het programma. Dankzij sprekers van o.a. LEGO, FORD, MTV, Zappos en Marvel Entertainment behoort dit PR evenement tot de Europese top. Andere sprekers gedurende de twee dagen zijn o.a. Mark Ragan (van PR Daily), Cindy Penders (ING Nederland), Tom Foremski (bedenker van 'Every company is a media company'), Patrick Kampmann (bekend van de prijswinnende PR campagne @Sweden), Shel Holtz (social media crisis expert) en Deirdre Breakeridge (auteur van o.a. Putting the public back in public relations).

Werk je (en wil je blijven werken) in de wereld van PR, social media of communicatie? Dan mag je dit event niet missen. Het volledige programma van #SMPR2013 is overigens terug te vinden op de evenementenwebsite.

Zie ik je over 2 weken in het ING House?

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief