Nieuw Coopr-gezicht: José van Genderen

Blog
Coopr Nieuws
Judith van der Rijt
14-08-2017
Met ietwat klamme handjes en een licht verhoogde hartslag stapte ik 1 augustus binnen bij bij Coopr, mijn nieuwe thuisbasis van maandag tot en met vrijdag. Nu ben ik doorgaans niet zo'n zenuwpees, maar een nieuwe job hoort toch wel in de categorie 'nerve-racking'.

Tijdens mijn sollicitatiegesprekken bij Coopr kwam ik er al achter dat Coopr anders is. Anders dan al mijn vorige werkgevers, anders dan menig PR bureau. Geen hiërarchie maar Holacracy. Een ingewikkeld verhaal over rollen en verantwoordelijkheid, waar ik nog geen snars van snap. Maar wat ik wel begrijp, zie en voel is de cultuur binnen Coopr: een club die klaarstaat en een stap verder zet, voor elkaar en voor de klant.

Wie ik ben?
José van Genderen, 24 jaar en woonachtig aan de Ouddorpse kust. In 2015 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Media, Informatie & Communicatie in de richting Redactie & Mediaproductie. Sindsdien ben ik aan de slag als afwisselend redacteur, online marketeer en alles daar tussenin. Ik ben een contentkenner met een flinke portie online skills, die staat te popelen om haar eerste stappen in het PR vak te zetten.

Ik zal me bij Coopr bezig gaan houden met projecten binnen de Food & Drinks cirkel. Daarnaast hoop ik mijn collega's en de klant meer inzicht te geven in de ins en outs van knallende content. Zelf ga ik aan de slag met het vraagstuk rondom de distributie van content. Want: wat heb je aan knallende content wanneer deze je doelgroep niet bereikt?!

Als ik op die bewuste ochtend had geweten wat ik nu weet, dan waren mijn oksels vast droog gebleven. Want naast een te gekke job, ben ik sinds deze maand 26 toffe collega's rijker. Bedankt voor het warme welkom!

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief