Nieuw gezicht bij Coopr: Judith van der Rijt

Blog
Coopr Nieuws
Judith van der Rijt
06-10-2016
Met het blog van Talitha over de Coopr-Cultuur in mijn achterhoofd reisde ik op een mooie zomerdag in augustus af naar de Rotterdamse haven. Twee weken later was het beklonken: ik ga aan de slag als Digital Consultant bij Coopr!

De eerste ontmoeting met je nieuwe collega's is altijd een beetje een momentje, maar de mijne was er eentje die zeker de boeken ingaat als een memorabele. Op de eerste dag met mijn collega's heb ik met ze door het riool gewandeld. De Antwerpse riolen nota bene. Het was namelijk op de fameuze '1 september', in dit geval de zevende verjaardag van Coopr. Driewerf hoera! Het waren twee prachtdagen. Het is niet alleen de ultieme manier om je collega's op alle fronten goed te leren kennen (what happens in Antwerp, stays in Antwerp), het was ook ontzettend goed georganiseerd en gezellig. En dat is misschien wel een van de belangrijkste redenen wat voor mij de doorslag gaf: de bedrijfscultuur. Wat een energie en wat een kennis. Met de grote groei van het bedrijf is er bij Coopr veel kennis bijgekomen en ik hoop daar op mijn 'digitale' vlak weer wat aan toe te voegen. Ontwikkeling staat voor mij op dit moment centraal en dat wordt bij Coopr enorm gestimuleerd. Wat hoop ik bij dit bedrijf nog veel te leren en te groeien!

Wie ben ik?Judith van der Rijt, 26 jaar en tot op heden nog een heuse Bosschenaar. Van origine fotograaf en beeldbewerker, inmiddels alweer een aantal jaren werkzaam in de communicatie. Ik ben begonnen in de advocatuur als communicatiemedewerker en ben het afgelopen jaar werkzaam geweest bij Buzzcapture als Marketing PR Manager.

Ik zal me bij Coopr gaan bezighouden met verschillende lopende projecten, maar daarnaast ga ik me ook verdiepen in alles wat te maken heeft met innovatie in de digitale PR. Met Twitter als grootste hobby (nuja, in elk geval een hobby waar het meeste tijd aan verloren gaat) en met social media als specialiteit ga ik me bij Coopr ook bezighouden met crossmedia-campagnes, de inzet van social media in PR en digitale innovatie in de breedste zin van het woord. Wil je meer over me weten? Je vindt me op kantoor bij Coopr of online op LinkedIn of Twitter!

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief