Nieuwe formats voor Coopr.nl

Blog
Opinie
Jos Govaart
14-01-2010
Gisteravond  hebben Jody en ik onder het genot van heerlijke gerechten (bijna 4 vorkjes vd 5) bij Toko 94 wat gefilosofeerd over onze website.  We zijn nu sinds 1 september bezig met deze site. Op het weekje tussen kerst en oud en nieuw na, hebben we 5 keer per week een blogpost afgeleverd. Daar gaan we ook in 2010 mee door. We streven alleen wel naar meer variatie en wat verschillen in formats. Enerzijds omdat we vinden dat dit blog daardoor beter wordt en anderzijds omdat we momenteel erg veel tijd besteden aan het blog. Dat is tijd die we vaak in de avonduren besteden. We willen de lezers van dit blog oproepen om met ons mee te denken zodat onze vriendinnen het ook nog daadwerkelijk leuk vinden als we thuis komen

Een flink aantal ideeën hebben vanavond de revue gepasseerd. Een aantal gaan we sowieso doen, over andere vormen zijn we nog op zoek naar de juiste mensen en vorm. Laat ik alvast aftrappen door wat ideeën weg te geven.  Dat is een goed gebruik in sociale media, eerst geven en dan krijg je vervolgens wellicht iets terug.

Vijf vragen aan...
Eerder stelde ik al vragen aan Daniëlle Schouten van Selexyz en aan Piet van den Boer van Aegon Bank. Dat willen we zeer binnenkort wekelijks gaan doen, volgens een vast format. Hoe kijken mensen aan klantzijde nu tegen alle pr 2.0 ontwikkelingen aan en wat doen ze er vervolgens in de praktijk mee. Lijkt ons voor alle lezers zeer leerzame en goede content.

PR Link to Weekend
Gedurende de week komen we vreselijk veel goede content tegen, op prdaily.com, op Twitter en op nog veel meer plekken. Op elke vrijdag maken we een selectie en zetten die online.

Gastblogs
Om de zoveel tijd willen we internationale PR-toppers vragen om hun licht over relevante onderwerpen te laten schijnen. Daarnaast spelen we met het idee om iemand die juist niet in het PR-vak zit en over een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor beschikt, eens van de zijlijn te laten vertellen ontwikkelingen die hij (of zij) ziet en vooral eens te kijken naar hoe wij vakidioten over het vak praten. Een beetje relativering kan geen kwaad.

Laat ons weten wat je van deze ideeën vindt, wat je aanvullingen zijn of dat je wellicht een andere creatieve brainwave hebt.

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief