Nieuwe klant: Coopr verwelkomt IWG

Blog
Coopr Nieuws
Jody Koehler
12-04-2021
Na een competitieve pitch heeft IWG (International Workspace Group) gekozen voor Coopr. Coopr zal als Benelux PR-bureau IWG, marktleider op het gebied van flexibele werkplekken, ondersteunen bij de uitrol van hun communicatiestrategie.
IWG loopt al meer dan 30 jaar voorop in de wereld van flexibel werken. Het bedrijf maakt het voor organisaties en individuen mogelijk om de traditionele werkdag op een nieuwe manier te benaderen. Coopr gaat zich richten op het versterken van IWG als opinieleider in de markt van flexibele werkplekken. Inmiddels zijn we gestart met de eerste activiteiten. 
 
Samenwerking Benelux en UK
De twee Coopr-kantoren werken nauw samen met het UK Global communicatieteam van IWG. Simon Condon, Group Head of Communications bij IWG zei: 'Het hele team van Coopr maakte tijdens het pitchproces echt indruk met hun creativiteit en strategische inzichten. Ik verheug me enorm op de samenwerking. Zeker nadat ik eerder met Coopr samenwerkte aan Europese campagnes voor Netflix.’ 
 
Dorien Cox, directeur van Coopr België: 'IWG is al 30 jaar de wereldwijde referentie in flexibel werken. De pandemie versnelde een trend die eigenlijk al een tijdje aan de gang was: we willen op een andere manier werken. Hybride werken is de toekomst en de oplossingen van IWG sluiten hier naadloos op aan. We zijn erg blij dat we samen met het IWG-team een nog sterkere reputatie kunnen opbouwen in de Benelux-markt.'
 
IWG is de wereldleider in flexibele kantoorruimtes en bezit merken als Spaces, Regus, Signature en HQ. De 3.500 gebouwen van het bedrijf bevinden zich in grote steden en transportknooppunten van ruim 120 landen. IWG biedt kantoren over de hele wereld voor start-ups, internationale bedrijven en elk bedrijf daartussenin.