Nieuwe klant: felyx!

Blog
Coopr Nieuws
Jody Koehler
01-03-2021
Felyx, de Europese marktleider in deelscooters, gaat een samenwerking aan met Coopr. Het PR bureau gaat felyx in de Benelux ondersteunen met verschillende PR- en communicatieactiviteiten, onder andere rondom de uitbreiding naar nieuwe steden en thema’s als duurzaamheid en (deel)mobiliteit.
Antoinette Kasten, Global Brand & PR manager bij felyx: "We maken sinds de start in 2017 een wervelende groei door. We zijn actief in negen steden in Nederland en België met zo’n 3000 deelscooters en de organisatie is inmiddels gegroeid naar meer dan 100 medewerkers. Onze ambities reiken verder, ook de Benelux grenzen over. Om die ambities kracht bij te zetten, zochten we een PR bureau dat met dezelfde gedreven aanpak te werk gaat. Dit hebben we gevonden in Coopr: een club van enthousiaste vakmensen die met hun werk impact willen maken. Ik heb er het volste vertrouwen in dat we dat samen gaan doen.”

Jody Koehler, mede-oprichter van Coopr: "Een merk als felyx laat je PR-hart sneller kloppen. Innovatief, disruptief, Nederlandse roots en met een duidelijk plan: het aanbieden van een goedkope, snelle, verantwoorde én hele leuke manier om van A naar B te gaan. Ons doel is om nog meer mensen kennis te laten maken met felyx, met zowel de donkergroene scooters als hun duurzaamheidsambities.”