Nieuwe site van Coopr is live !

Blog
Opinie
Jos Govaart
01-11-2011


Met trots presenteren wij vandaag onze vernieuwde website ! In samenwerking met ons internetbureau Netvlies Internetdiensten zijn we er in geslaagd om 3 dagen sneller dan de oorspronkelijke planning liet zien, live te gaan. Daar zijn we trots op. Tegelijkertijd vertelt dat ook iets over het belang dat onze site voor ons heeft. In september begonnen we met een site die vooral het predicaat blog droeg. De blog blijft een superbelangrijk onderdeel van deze site, maar we zijn meer dan een blog bij Coopr.

Meer Pr-bureau

Toen we in september 2009 begonnen met Coopr, zagen we dat PR-bureaus nauwelijks blogs hadden, en als ze er al waren, dan lag de updatefrequentie erg laag. In dat gat zijn we gesprongen. We zijn door een klant gekscherend wel eens pr-journalisten genoemd. Daar zat best iets in. Maar in de eerste plaats zijn we natuurlijk een PR-bureau. Een bureau dat werkt voor klanten. Met deze vernieuwde site gaan we dat veel meer laten zien. Zonder uit het oog te verliezen waardoor we zijn gegroeid.

Schat aan content beter doorzoekbaar

Op de oude site was het nauwelijks te zien, maar dit is al de 623e blogpost. Zoals je kunt zien in ons bloggedeelte hebben we de content veel beter ontsloten. Dat is door gebruik te maken van categorieën, meest populaire blogpost, meeste reacties en nog wat functionaliteiten. Ook heeft de blog een functie die gerelateerde blogposts herkent zodat we mensen steeds relevante content aanbieden.

Samenwerking Netvlies

Voor de realisatie van deze site zijn we terechtgekomen bij Netvlies internetdiensten. Netvlies snapte wat onze ambitie was en heeft dat waargemaakt. Het eerste ontwerpvoorstel was gelijk raak. Vanuit daar zijn we gaan schaven en hebben we de site gezamenlijk naar een hoger niveau getild. Voor het hele team dat er aan gewerkt heeft een dikke pluim. Joey, Johan, Sven, Sebastiaan, Dennis, Paul en Jochem. Dank daarvoor! En nog een tip voor iedereen die bij Internetprojecten betrokken is: overdrijf niet met democratie. Neem beslissingen en ga door. De realiteit zal toch bepalen wat werkt, en wat niet.

Benieuwd naar jouw mening!

We zijn erg benieuwd naar wat jij van onze nieuwe site vindt. De manier waarop we live gaan past ook een beetje bij hoe we bij Coopr met eigen activiteiten omgaan. Hoewel we behoorlijk perfectionistisch zijn, moet je een moment bepalen waarop je live gaat. Dat betekent nog niet dat alles vanaf dag 1 100% perfect weergegeven zal worden. Het kan best zo zijn dat je blogs tegenkomt waar nog geen plaatjes bijzitten bijvoorbeeld. Of waarbij een Youtube-filmpje dat je verwacht, niet weergegeven wordt. Dat gaan we de komende weken oplossen. Laat het ons ook vooral weten als je gekke dingen ziet.

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief