Nieuwe versterking in Coopr België: Véronique Daenen!

Blog
Coopr Nieuws
Judith van der Rijt
22-09-2017
Van mijn eerste werkervaring - een hotel-restaurant in de zonnige Provence - tot Consultant bij Coopr! Het lijkt een bizarre route die ik heb afgelegd, maar dat is het eigenlijk helemaal niet. Na mijn studies Communicatiemanagement aan de Hogeschool in Limburg, zocht ik een eerste werkervaring waarbij ik mijn Frans kon verbeteren. De Provence lonkte en was een onvergetelijke ervaring, ook voor mijn Frans ;)

Na mijn terugkeer, werd het tijd voor een job in de sector die me altijd boeide: PR en alles wat daarbij hoort. Ik ging aan de slag bij een pr-bureau waar ik de persrelaties deed voor verschillende interieur- en lifestyle klanten, twee sectoren die me nog steeds erg boeien. Na 7 interessante jaren was ik toe aan een nieuwe uitdaging.

Toen ik zag dat Coopr België op zoek was naar een consultant in Antwerpen, heb ik niet getwijfeld. Het ging niet om zomaar "een" bureau, maar het bureau in Rotterdam waar ik al zoveel toffe verhalen over had gehoord.

Mijn eerste week ben ik er meteen ingevlogen, samen met Dorien, en heb ik kennis gemaakt met alle andere leuke collega's op ons Rotterdams hoofdkantoor. Als afsluiter van de week was er al meteen een eerste pitch, een nieuwe en erg leerrijke ervaring. Binnen Coopr België zal ik meewerken op verschillende klanten zoals Netflix, LinkedIn, Toyota, Lexus en VVV Texel, maar zal ik ook algemeen ondersteuning bieden. We zijn nog een bureau in volle opbouw, dus dat biedt erg veel kansen om Coopr mee vorm te geven en onze toekomst uit te tekenen. Ik heb er veel zin in en ben benieuwd naar het vervolg!

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief