Nu live: Het eerste digitale Coopr Magazine #1 Influencer Marketing

Blog
Coopr Nieuws
Jos Govaart
14-12-2016
Wij roepen en schrijven altijd dat content visueler moet, dat merken zich niet afhankelijk moeten maken van journalisten en nog meer van dat soort dingen. Daar hoort ook het goede voorbeeld bij. #doejehetzellufookdan? We bloggen sinds september 2009, dit is om precies te zijn het zeventienhonderdtiende stukkie. En met bloggen gaan we ook in 2017 gewoon door. Maar nu zijn we trots op onze eerste kwartaaluitgave. Een digitaal magazine, over de zin en onzin van Influencer Marketing deze keer. We kunnen daar een heel groot verhaal over houden. Maar ik zou zeggen. Klik en bekijk.

Whiskey en sigaren
Als ik je een tip mag geven. Hij is mobiel vooral in landscape vrij aardig responsive. Maar ga vanavond lekker op de bank zitten, schenk een glas whiskey in, steek een sigaar op (een beetje ongezond gedrag mag best in December) en bekijk hem lekker op je tablet. Want dat kijkt in onze ogen het allerlekkerst.

Ik ben vooral megatrots op het team dat dit naast al het klantwerk voor elkaar gekregen heeft. De eetbezorgdiensten zijn ons dankbaar.

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief