Onze eerste podcast staat online! Connect - met Merijn Aalbers (LVB Networks)

Blog
Coopr Nieuws
Jos Govaart
08-11-2017
Bij Coopr vinden we het leuk om ons vak een stap verder te brengen. Dat doen we al sinds onze oprichting in 2009. Inmiddels zijn we ruim 1800 blogs verder. Een van onze favoriete contentvormen is al jaren "de Podcast". Een ideaal tijdverdichtingsmedium, zoals dat zo mooi heet. Als je onderweg bent, in de trein, in de auto of op de fiets. Van huis naar werk of vice versa, dan is er niets zo lekker als het luisteren van een verse podcast over je eigen vak. Het kost je geen extra tijd en de setting is dermate ultiem dat je zelf als luisteraar ook ongelooflijk loyaal bent ten opzichte van een medium.

De geboorte van connect
Nu werd het dan toch echt tijd om de koudwatervrees waar we de afgelopen jaren mee te maken hadden, om te zetten in actie. En dus richtten we een heuse podcaststudio in. Compleet met mengpaneel, microfoons en de hele mik-mak. We gaven ons nieuwe project ook een naam: "Connect". Enerzijds omdat de podcast gaat over Communicatie, Public Relations, Content Marketing en alles wat er tussenin zit. Maar anderzijds ook omdat de gasten die we uitnodigen op een manier aan ons verbonden zijn. We kennen deze mensen dus en weten waar zij goed in zijn en begeisterd over zijn. Het format van de podcast is vrij simpel. Het gaat om gesprek met onze gast. Partner in crime Jody is de host van de show, ik ben voor de verdiepende vragen. Maar uiteindelijk gaat het elke aflevering om onze gast.

Aflevering 1: Merijn Aalbers van LVB
Met trots presenteren we dan ook de eerste aflevering. Te gast is Merijn Aalbers. International Content Director bij LVB. Merijn was samen met ondergetekende aanwezig bij Content Marketing World, afgelopen september. Op basis daarvan ontstond het idee dat Merijn wel eens een prima gast zou kunnen zijn voor Connect. En wij denken dat hij een mooie eerste gast is. Hij spreekt met name over B2B Content Marketing. Over de complexiteit van de B2B funnel.

Luister direct >>

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief