Onze nieuwe collega's: Mieke Smid en Dylan Arts

Blog
Opinie
Dorieke Cieremans
09-05-2017
Met veel trots presenteren wij onze nieuwste Coopr aanwinsten: Mieke Smid (senior consultant) en Dylan Arts (creatieveling in de studio). En natuurlijk beginnen we dan altijd met een voorstelrondje. Hieronder lees je alles dat je moet weten over onze nieuwe collega's!

Over Mieke Smid

En dan ga je ineens 'vreemd'. Na 7 jaar Den Haag verruilt Mieke de hofstad aan zee voor de stad die bekendstaat als de stad waar je de mouwen opstroopt en waar je niet lult, maar vooral poetst: Rotterdam. Van 070 naar 010. Als voormalig coördinator PR bij Den Haag Marketing een stap die dan ook een beetje voelt als vreemdgaan....Maar zeker ook een waar Mieke ontzettend veel zin in heeft.Aangenaam. Mieke Smid, een nieuwe vakidioot aan de Schiehavenkade. Met bijna 14 jaar PR & communicatie ervaring aan klant- en bureauzijde. Waarom Is Mieke nu juist die vakidioot? Mieke: 'PR is een vak dat zich blijft ontwikkelen en waar je nooit uitgeleerd raakt als je nieuwsgierig bent. Zeker in de tijd van fake news waar je als communicatieprofessional je eigen rol opnieuw onder de loep legt (interessant!). PR een vloeibaar begrip is in het speelveld van marketing, PR en content én bovendien als vliegwiel kan fungeren als deze geïntegreerd wordt. De strategie en tactiek eigenlijk niet meer zonder contentstrategie kunnen. Maar het leukste blijft toch wel dat je de kans krijgt de mooiste verhalen boven tafel te krijgen en die mag verkondigen: gewoon een verhalenverteller mag zijn'. Daarom is Mieke dol op dit vak, en blij met deze stap naar Coopr. Een club vol met vakidioten.Met de klantportfolio van Coopr zijn er meer dan genoeg verhalen te vertellen. Met het enthousiaste team staat zij te popelen dit wereldkundig te maken, op de best mogelijke manier. Samen bouwen aan relevantie en toegevoegde waarde voor onze klanten, dat is waar ze voor gaat. Opstropen die mouwen dus!

Over Dylan Arts

Jong, fris en zijn kristalheldere blauwe ogen vielen meteen op bij de Coopr dames. De 23-jarige Dylan is een echt sociale, gezellige positieveling. Gek op de natuur (inclusief planeten, sterren en het universum) en dol op horrorfilms én zijn vriendin! Dylan woont in Zoetermeer en met hem kun je wel een diepzinnig gesprek voeren. Filosoferen over het leven doet hij graag. Tegelijkertijd kun je Dylan ook terugvinden achter zijn Super Nintendo of op festivals als Lowlands.

Dylan gaat aan de slag in onze studio. Creativiteit en oog voor detail kun je van hem verwachten. Dylan Arts: 'Ik hoop veel inspiratie op te doen bij Coopr en ook een rode draad te vinden die mij verder brengt in mijn carrière. Ik heb een jaar freelance werk gedaan na mijn opleiding en dit is mijn eerste vaste baan. Ik wil bij Coopr mijn sterkste punten ontdekken en leren waar ik mij verder in wil ontwikkelen.'

En mocht je nou echt een keer iets heel snel nodig hebben van Dylan. Trakteer hem dan op lasagne, dan komt het gegarandeerd door elkaar!

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief