Onze nieuwste aanwinst bij Coopr Rotterdam: stagiair Bob van Langeveld!

Hé, ik ben Bob van Langeveld en ik ben vorige week begonnen aan mijn allereerste stage in mijn nog jonge leven bij dit leuke bedrijf, Coopr. Omdat er al een Bob aanwezig is op dit kantoor, ben ik voor mijn stage omgedoopt tot Bobby. Gelukkig, is dit ook mijn echte naam dus hoef ik niet lang te wennen aan het idee dat er; ‘’He Bobby, kop koffie?’’, naar mij toe wordt geroepen. Maar genoeg over mij, laten we het hebben over mij.

Bobby’s Background

Ik loop nu al zo’n 19 jaar, op het moment dat dit online komt 20 jaar, rond op deze aardbol. Daarvan heb ik het grootste gedeelte verschaft in het kleine stadje Maassluis, maar sinds zo’n twee jaar ben ik voornamelijk in Rotterdam te vinden. Hier heb ik namelijk een universiteit kunnen vinden die een opleiding aanbiedt die erg goed aansluit op mijn interessegebied: communicatie en media. De opleiding International Bachelor Communication and Media leert mij vanuit een internationaal oogpunt een zeer brede kijk op de vele markten binnen communicatie en media, zo ook het PR vak. Via mijn opleiding ben ik dan ook in contact gekomen met Coopr toen Jody langs kwam om een gastcollege te geven over het vak en zijn bedrijf. Dit, korte maar zeer interessante, praatje zorgde ervoor dat mijn eerste interesse in het bedrijf was gewekt, maar daar later meer over.

Contemporary Culture

Over het algemeen vind ik dat de beste manier om mijn interesses kort in samen te vatten, is het wat vaag? Ja zeker, maar ik zal je kort uitleggen wat ik hiermee bedoel. Als een kind uit de generatie Y, ben ik opgegroeid tussen technologie. Zo keek ik op mijn achtste naar Anime series uit Japan en wist ik op mijn elfde hoe ik illegaal muziek op mijn iPod Nano kon zetten. Later, nu dus, ben ik altijd in contact met de hele wereld via de verschillende social media kanalen waar ik een account op heb, vaak onder de naam; Bobbymartin.nl #FollowMe. Zo ben ik op de hoogte van de laatste muziekstromingen van HipHop tot Disco, weet ik precies welke sneakers er dit weekend uitkomen en weet ik natuurlijk alles af van alle memes en virals. Maar ook weet ik op het Wereld Wijde Web leuke gerechten te vinden die ik in de avonden uitprobeer met mijn vrienden, want lekker eten is ook een passie van mij.

Coopr

Zoals ik al eerder zei nam ik voor het eerst kennis met Coopr door het gastcollege van Jody. Na deze inspirerende avond en een kort persoonlijk gesprekje met Jody, helaas weten we beiden niet meer precies waar het over ging, besloot ik om ook de opvolgende meeloop-middag bij Coopr bij te wonen. Deze middag trok mij over de streep en resulteerde in een sollicitatiebrief op de website van het bedrijf. Ik werd uitgenodigd voor een gezellig gesprek met Marcel en Tamara en dit verliep goed, erg goed zelfs! Zo goed dat ik nu een blog aan het schrijven ben over hoe goed dat gesprek ging. Ik kijk met erg veel enthousiasme uit naar mijn komende tijd bij Coopr, vooral omdat ik hier erg veel zal leren en een geweldig team van leuke mensen zal leren kennen die mij hierbij gaan helpen.

Ben je toevallig op het kantoor of in de buurt, loop dan gezellig even langs om mij te leren kennen onder het genot van een lekker bakje koffie, want dat hebben ze hier!

FacebookTwitterLinkedInWhatsApp

Gerelateerde berichten

%s

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies.
Lees voor meer informatie ons privacystatement!