Onze podcast 'connect' is terug!

Blog
Connect
Bas Hakker
12-10-2023
Coopr blaast nieuw leven in de Connect podcast die vanaf nu bij de PR-praat nieuwsbrief hoort. De eerste aflevering staat begin volgende week online. Om de week bespreken minimaal twee van de drie J’s, Jos Govaart, Judith Vermulst en Jody Koehler, de laatste ontwikkelingen op het gebied van PR, media en communicatie. Bovendien hebben ze om de week een gast; telefonisch of live!

 
Judith heeft er veel zin. ,,Zoveel podcasts zijn er niet in ons vakgebied dus het is altijd goed om een beetje diepgang aan te brengen op een laagdrempelige manier. Bovendien is het goed dat wij als bureau ook dingen maken. We adviseren natuurlijk altijd aan klanten om hun verhaal te vertellen, wij moeten dan het goede voorbeeld geven.’’

Sowieso vindt ze haar vak mooi, maar het mooiste vindt ze het om zich hard te maken bij klanten voor maatschappelijke communicatieproblemen. ,,Bijvoorbeeld dat een bedrijf wat meer wil vertellen over duurzaamheid. Ik vind het boeiend om daar een goed plan voor te bedenken. Juist omdat het veel mensen bezighoudt, maar je zeker ook je publiek niet uit het oog moet verliezen. Het moet relevant zijn voor jouw business én voor je doelgroep."
 
Ongetwijfeld zal het in de podcast veel gaan over thema’s als duurzaamheid en AI want die zijn zeer relevant op dit moment. Judith: ,,Daar horen we veel klanten over en tegelijk moet je daar altijd een beetje de balans in bewaken. Het is belangrijk als merk dat je goed weet waar jouw consumenten over praten. Het zijn belangrijke thema’s, maar misschien hebben zij wel hele andere zorgen. Daar proberen we een beetje balans in te bewaken.’’

In de podcast zitten drie stellingen en er wordt altijd gekozen voor een thematiek die losjes in de show zit. Deze keer is dat ‘insights’. Het is goed om bepaalde inzichten of onderzoek aan de basis van je communicatiestrategie of PR-aanpak te hebben staan. ,,Ik vind dat altijd wel een mooi proces, zoeken naar zo’n haakje zorgt ervoor dat je een veel beter plan kan maken."


 

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief