Op weg naar ‘An evening with…’ 2009

Deze blogpost staat natuurlijk volledig in het teken van ons PR 2.0 event van vanavond; ‘An evening with… Deirdre Breakenridge’. We zijn er helemaal klaar voor. Te gekke, interessante key-note speaker, fantastisch publiek en wij mogen het allemaal faciliteren. Een voorrecht. Ter voorbereiding op vanavond hebben Deirdre, Jos en ik gisteren een hapje gegeten in restaurant Greetje in Amsterdam. Even nader kennismaken, praten over ‘new PR’, haar boeken en het event van vanavond doorspreken. Het was een topavond, en niet alleen dankzij de geweldige snert en sukadelapjes. 

Zoek je inspiratie op
Het werd voor mij maar weer eens duidelijk hoe gemakkelijk je via social media met mensen in contact kunnen komen. Echte, interessante, inspirerende mensen waar je van kunt leren en die bereid zijn kennis te delen. De internationale PR wereld is binnen handbereik en dat biedt zoveel mogelijkheden voor elke PR professional. Mijn tip; zoek jouw inspiratiebronnen op, probeer online in gesprek te komen en deel ervaringen, kennis en passies. Kun je elkaar dan ook nog eens in real life ontmoeten? Geweldig!

Vanavond starten we om 20.00 uur en mocht je daar niet bij kunnen zijn, volg dan de hashtag #AEW09. Live verslag via Twitter willen volgen? @Timmy1958 doet verslag. En als je wilt, kun je de stream hier beneden bekijken. Doet deze het niet direct, even instellingen wijzigen in adjust.

FacebookTwitterLinkedInWhatsApp

Gerelateerde berichten

%s

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies.
Lees voor meer informatie ons privacystatement!