Open brief aan Nederlandse PR industrie

Blog
PR
Jody Koehler
22-02-2012


Beste PR collega,

Wist je dat er op 11 en 12 april een internationaal PR evenement plaatsvindt in Amsterdam? Georganiseerd door het bekende platform PR Daily en gefaciliteerd door ING Nederland. Een 2-daags congres waarbij kosten noch moeite zijn gespaard qua sprekers, merken en faciliteiten. Een evenement van topniveau dat speciaal naar Nederland is gebracht voor onze PR industrie.

Een event dat tevens een prachtige aangelegenheid is om als PR of communicatie professional even het werk even achter je te laten. Om jezelf open te stellen, inspiratie op te doen, kennis te delen of te netwerken met soortgenoten. En misschien ook wel vooral om als Nederlandse PR industrie eens samen te komen. Los van alle beroepsverenigingen of internationale netwerken.

En gelukkig, samen met ons, zijn er velen die dit idee omarmen. Zij hebben zich al aangemeld, maar het is nog lang niet iedereen. Wij, als klein Nederlands PR bureau, hopen dat alle PR en communicatie collega's deze kans grijpen. Want heel eerlijk, PR evenementen van dit niveau vinden zelden plaats in West-Europa.

Dus werk jij als freelancer, ZZP'er of als mederwerker, manager of adviseur bij organisaties als Porter Novelli, Gemeente Amsterdam, Bex Communicatie, Bol.com, Nike, Edelman, Unilever, Grayling, Campina, Burson Marsteller, Pleon, ANWB, Senseo, Hill & Knowlton, De Efteling, Lewis PR, Fleischman Hillard, IKEA ... of wat dan ook. Meld je vandaag nog aan.

Voor 2 dagen geldt een toegangsprijs van Euro 750,- en voor 1 dag Euro 400,-. En ja, dat noem ik heel scherp.

Vanuit het diepst van mijn PR hart, ik hoop jou in april te zien in Amsterdam.

Met vriendelijke groet,

Jody KoehlerCoopr

PS. Nog even op een rijtje de merken en sprekers? The Huffington Post, NASA, ING, Edelman, Heineken, KLM, CME Group, Dell, Microsoft, the Phoenix Suns, Mark Ragan van PR Daily, Shel Holtz en Neville Hobson.

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief