Osborne Clarke kiest Coopr als corporate communicatie- en PR-bureau

Blog
Coopr Nieuws
Jos Govaart
12-08-2022
De Nederlandse tak van het internationale advocatenkantoor Osborne Clarke is met ons de samenwerking aangegaan. Wij gaan Osborne Clarke ondersteunen met onder andere arbeidsmarktcommunicatie, om zo de verdere groei van het advocatenkantoor te ondersteunen.
Een positioneringstraject uitgevoerd door ons in april 2022 was het startsein van een uitgebreide communicatieaanpak voor de Nederlandse markt. Onderdeel daarvan is een arbeidsmarktcommunicatieplan om jong talent aan te spreken en Osborne Clarke als werkgever verder op de kaart te zetten. Osborne Clarke is in 2014 in Nederland gestart. Het kantoor onderscheidt zich van andere, traditionele kantoren door de laagdrempeligheid, betrokken adviseurs en een scherpe tarifering. 

Charlotte Elink Schuurman, Business Development & Marketing Officer bij Osborne Clarke: "We waren op zoek naar een bureau dat samen met ons kan bouwen aan een sterker merk met een herkenbare positionering. Coopr voldoet aan die eisen. Hun team is zeer ervaren en het is leuk om te zien hoe ze zich vol enthousiasme vastbijten in de juridische wereld van Osborne Clarke. Ik kijk uit naar wat we samen gaan bereiken.”