PR evenementen die er nog toe doen

Blog
Opinie
Jody Koehler
11-09-2013


Als PR professional kun je de komende maanden je hart ophalen qua evenementen. Op onze evementenpagina hebben wij, in onze ogen, de meest relevante voor je op een rijtje gezet. Ongetwijfeld niet helemaal volledig, dus we horen graag nog je aanvullingen. Er staan in ieder geval een congres over social media, het jaarlijks terugkerend persbeleid event en het grote communicatiecongres op de agenda. Interessante evenementen waar je eigenlijk bij aanwezig moet zijn.

Succesvol persbeleid
Wij proberen vanuit Coopr ook steeds vaker aanwezig te zijn bij deze evenementen. En heel eerlijk, dat is in het verleden niet altijd zo geweest vanwege tijd of geld. Vraag je het mij persoonlijk, dan vind ik het Praktijkcongres Succesvol Persbeleid altijd erg interessant. Dit jaar staat in het teken van de vraag "content of sentiment?". Keynote spreker op 8 oktober is Jon Favreau, speechwriter van President Barack Obama (2009-2013) en de man achter de woorden: 'Yes We Can'. Favreau, door Time Magazine uitgeroepen tot een van de 100 meest invloedrijke personen ter wereld, zal vertellen over zijn ervaringen met Obama. En over zijn visie op hoe je een boodschap optimaal over het voetlicht brengt.

Sentiment beïnvloeden
Maar ook Job Cohen, Hans Laroes, Wouter Bax en Ebele Wybenga zullen ten tonele verschijnen. Zij praten o.a. over hoe je baas kunt blijven over je eigen verhaal, hoe je de aandacht op de feiten kunt vestigen en hoe je op basis van sentimentsanalyses direct actie kunt nemen. Hoe je met 'vorm' de aandacht kunt pakken en het sentiment beïnvloeden. Maar ze praten ook over hoe je je persbeleid inricht als je onder vuur komt te liggen of te maken krijgt met hele precaire onderwerpen. Mijn tip: meld je nu nog aan via de website van Corner-Stone! En jazeker, op ons PR blog volgt uiteraard een verslag van deze dag.

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief