PR Links week 3

Blog
Opinie
Jos Govaart
24-01-2010

In de tweede week van onze nieuwe formats zondigen we al gelijk! Doordat ik donderdag sprak op het ANP Seminar kreeg de blogpost daarover vrijdag de vloer.  Belofte maakt schuld dus de PR links van week 3 komen op de valreep op zondag.Waarom deze links? Omdat we gedurende de week zo vreselijk veel goede PR content tegenkomen, nationaal en internationaal. We hopen dat je het handig vindt. Lees verder voor het tweede overzicht;

Social Media acties die offline het verschil maken.
Een overzicht van een aantal mooie Social MVO cases die aantonen dat on/offline niet op zichzelf staan.

Online monitoring strategie met gratis tools
Met gratis tools kun je best een eind komen met online monitoring. De enige maar is dat niet alle tools een Nederlandstalige variant kennen.

FIR Podcast met een topbezetting
In deze FIR Podcast is Deirdre Breakenridge te gast bij Neville Hobson en Shel Holtz.  Als panellid spreekt zij over de relatie tussen marketing en pr.

Waarde uit Google Wave
Zelf ben ik nog enorm aan het stoeien met Google Wave. Uit dit verhaal blijkt dat er iemand is die er al duidelijk waarde uitgehaald heeft. Mooi verhaal!

Protecting Reputations in Plain English
De filmpjes van commoncraft zijn natuurlijk bekend. Dit is weer een mooie en gaat over het beschermen van je reputatie online. Kijk en oordeel zelf.

Hoe integreer ik Social Media in mijn business
Een erg goede post van Brian Solis over hoe je Social Media een stevige plek in je organisatie kunt geven.

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief