PR prijs voor Coopr als nieuw PR bureau?

Blog
Opinie
Jody Koehler
11-10-2011


Afgelopen vrijdag hebben wij ons ingeschreven voor de European Excellence Awards 2011. En om iets preciezer te zijn, we hebben ons ingeschreven in de categorie 'Newcomer Agency of the Year'. Want in tegenstelling tot wat velen denken, Coopr bestaat nog niet zo gek lang als zelfstandig PR bureau. Zo'n prijs winnen zien wij dan ook als een hele eer. Zeker op zo'n Europees podium. Want ga maar na, zoveel prijzen zijn er niet te winnen binnen onze branche. We hebben in ons vak niet de prijzenkast van 'reclame'. Maar er zijn natuurlijk meer nieuwkomers in PR, dus we zullen moeten zien. Eerst maar eens hopen op die begeerde nominatie.Euroblog prijs
Maar we kunnen winnen! Dat hebben we eerder dit jaar bewezen toen we ook al in de prijzen vielen. Coopr won toen een 'Euroblog Social Media Award 2011'. En wel in de categorie "Most valuable contribution to the academic understanding of the impact of social media on PR practice." Nog dagelijks ben ik hier ontzettend trots op. Daarom zet ik het ook onder iedere e-mail die ik verstuur. Het is een stukje erkenning van vakgenoten voor initiatieven als ons PR blog, @PRstudentchat, Coopr College en 'An evening with...'. Wij vinden deze initiatieven belangrijk en investeren hier ook heel graag in. Zowel financieel als qua tijd, heel.. veel.. tijd. Een klein momentje van erkenning is dan ergens wel mooi, in ruil voor al die avonden (zoals nu) bloggen en chatten. Het past bij onze filosofie van 'geven, delen en ontvangen'.

Passie voor PR
En ja, je moet zo nu en dan ook gewoon even stilstaan. Even een moment van reflectie. Samen terugkijken op waar je vandaan komt. Jos en ik zouden hier een boek over kunnen schrijven. En misschien doen we dat ook wel. Een boek over ondernemen, relaties met journalisten, het runnen van een bureau, avondjes organiseren, blunders bij klanten en het winnen (en verliezen!) van te gekke accounts. Maar vooral ook over het behouden van dat vuur: onze passie voor het PR vak. En ja, dan moet er zo nu en dan ook wat extra hout op. En zo'n European Excellence Award zou dat zomaar kunnen zijn Dan gaan we weer vlammend (zie ook het beeldje) 2012 in. Want ja, ook dan staat er weer van alles te gebeuren. Let maar op!

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief