Schrijf je nu in voor 'An evening with...' 2011. Met €100,- korting!

Blog
Opinie
Jody Koehler
01-09-2011

Coopr sluit elk jaar af met een bijzonder evenement, genaamd 'An evening with...'. Een avond in december speciaal voor de PR en communicatie wereld. Met één podium, één spreker en veel interactie. Voor velen van jullie is het inmiddels een bekend recept en ook een beetje traditie geworden om erbij te zijn. Na Deirdre Breakenridge (in 2009) en Brian Solis (in 2010) garanderen wij ook dit jaar weer een inspirerende, interactieve en informatieve avond. En ja, we hebben weer een topper weten te strikken voor jullie! Op 15 september maken we bekend wie onze speciale gast is. Maar laten we een kleine hint geven: 'Content!'.

Blind
Durf jij het aan om je nu al aan te melden? Zonder te weten wie, dan krijg je € 100,- korting! En waarom zal je het niet doen? Je weet dat Coopr alleen toppers naar Nederland haalt. Dat hebben we eerder gedaan en zullen we blijven doen. De 2011 editie vindt dit jaar plaats op donderdag 15 december in Rotterdam. Zorg dat je er snel bij bent, want er is maar plek voor 100 mensen.

Aanmelden
Dus werk je 'in' of 'met' PR, communicatie en social media, meld je dan vandaag alvast aan en profiteer van het speciale tarief van slechts €200,-. Vanaf 15 september hanteren we het reguliere tarief van €300,-. En ja, dat is inclusief eten en drinken, een avondvullend programma van 19.00 tot 22.00 en een gezellige borrel. Een koopje dus!

Aanmelden kan uitsluitend via een e-mail naar marielouise@coopr.nl.
- - -
Annuleringsvoorwaarden
* Bij aanmelding accepteer je automatisch onze algemene voorwaarden.
* Gratis annulering mogelijk tot 7 dagen voor het evenement, daarna brengen we 50% in rekening.
* Bij annulering op de dag van het evenement worden alle kosten doorberekend.
* De annulering is pas definitief wanneer je een e-mail stuurt naar marielouise@coopr.nl.
* Kun je zelf niet komen? Je mag altijd een vervang(st)er sturen.


Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief