Shelly Delwel versterkt PR-bureau Coopr

Blog
Opinie
Shelly Delwel
21-03-2013


Laat ik me eerst even kort voorstellen: Shelly Delwel, 29 jaar, geboren en getogen in de buurt van Rotterdam. Na een uitstapje van zes jaar in Amsterdam en verschillende stages in het buitenland, ben ik weer ´back to the roots´ in Rotterdam waar ik samenwoon met mijn vriend Dani. De afgelopen 5 jaar heb ik gewerkt bij een internationaal PR bureau in Den Haag waar ik veel ervaring heb opgedaan in de Consumer & Lifestyle PR en communicatie voor grote nationale en internationale bedrijven als Coca-Cola, Grolsch, Electrolux, Gigaset en Kobo. Op werkgebied word ik enthousiast van creatieve, geïntegreerde campagnes en het organiseren van events. Vooral het menselijke aspect van de communicatiewereld vind ik interessant en belangrijk.

Naast mijn werk ben ik een fervent reiziger, die ervan houd om nieuwe culturen, mensen en landen te leren kennen. Verder ben ik gek op lekker eten, fotografie, tennis, dansen, skiën of even relaxen op de bank met een aflevering van SUITS.

En dan vandaag mijn allereerste blogpost op deze website! Er zijn al weer bijna twee weken verstreken en wat gaat de tijd snel. De mensen van Coopr kwam ik de afgelopen jaren uiteraard al wel vaker tegen. Met initiatieven als 'An evening with...' en de PR-klaagmuur heeft Coopr een naam weten te vestigen in de PR en communicatiewereld. Het bureau staat bekend als vooruitstrevend met een eigen kijk op de ontwikkelingen in de snel veranderende communicatiewereld. En vanaf nu mag ik dan ook zelf deel uitmaken van dit bijzondere team!

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief