Studenten minor PR bouwen community rondom #FEMisTOP

Blog
PR
Marie Louise van Dorp
05-09-2011


Sinds eind augustus is voor veel studenten het college jaar weer begonnen. Ook gingen de studenten van de minor PR en mediarelaties aan de

Op dit moment zijn meer dan 1700 mensen fan van de pagina. Studenten delen niet alleen onderling wat ze vinden van de school maar ze helpen elkaar ook met tips over internet op je laptop of stageplekken. Naast Twitter en Facebook kun je op een speciale pagina alle #FEMisTOP acties lezen die er op alle social media kanalen afspelen.

@Prstudentchat op 20 september
Deze studenten leren in hun minor hoe ze social media in kunnen zetten om een profiel op te bouwen rondom een Hogeschool. Maar via social media kun je als student ook een profiel opbouwen voor jezelf. Wil je hier meer over leren? Doe dan op dinsdag 20 september mee met @Prstudentchat. Tijdens deze chat is Hugo Stienstra van Monsterboard onze gastchatter. Hij geeft tips over hoe je social media het beste kunt inzetten om online je eigen profiel op te bouwen. Meer details over @Prstudentchat vind je komende tijd op de Facebook pagina van Coopr College.

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief