Todd Defren (@tdefren) speciale gast Coopr tijdens "An evening with...2013" #AEW13

Blog
Opinie
Jos Govaart
16-10-2013


Het einde van het jaar nadert weer. En dus is het voor Coopr weer tijd om aandacht te besteden aan ons jaarlijkse event "An Evening With" Het recept is eenvoudig en inmiddels bekend. 1 internationale topspreker, 1 uitgebreide Q&A en 1 goede borrel. 12 december aanstaande is onze speciale gast niemand minder dan Todd Defren.  Na Deirdre Breakenridge (2009), Brian Solis(2010), CC Chapman (2011) en Gini Dietrich is hij alweer onze vijfde gast. Hij is CEO van Shift Communications, oprichter van de blog PRSquared.com en dé uitvinder van de social media release en social media newsroom zoals we die nu kennen.

Earned Media Hub Strategy Model
Todd is eigenaar van het "Small Agency of the Year" volgens het Holmes Report. Small valt in dit geval best mee met meer dan 100 medewerkers en kantoren in San Francisco, New York en Boston. Shift werkt volgens het Earned Media Hub Strategy model.  Ook wel herkenbaar als "Converged Media". Het wordt geen avond kletsen over definities, Todd gaat laten zien hoe zijn model in de praktijk werkt voor klanten van zijn bureau. Met de poten in de modder dus!

We doen dit jaar niet aan kaartverkoop!
Dit jaar doen we niet aan kaartverkoop bij Coopr. Wij nodigen persoonlijk mensen uit voor dit evenement. Daarnaast hebben we ongeveer 25 kaarten gereserveerd voor wie een goede motivatie heeft om te komen. Dus: Wil je graag komen op 12 december, laat dan weten waarom jij er bij moet zijn. Dat kan via mail. Onze volledig objectieve jury zal je dan medio november informeren of je in de prijzen gevallen bent!

Aanmelden?
Wil je er bij zijn? Stuur ons dan een mailtje met motivatie: Hieronder vind je de details van de avond:

Wat? "An evening with Todd Defren"Waar? Een mooie locatie in RotterdamWanneer? Donderdag 12 december 2013Kosten? Onbetaalbaar, op uitnodiging.Setting? Lekker casual en informeel. Laat dat driedelig grijs dus maar thuis!Eten en drinken? Zorgen we voor! Om 19.00 staat het buffet klaar!Start programma? Om 20.00 gaan we beginnenHoe laat mag ik naar huis? We hopen natuurlijk dat je lang blijft hangen op de borrel maar het programma duurt tot een uur of 22.00.

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief