Uitnodiging: Meepraten over meetbaarheid Public Relations

Blog
Coopr Nieuws
Jos Govaart
22-02-2016
Vorige week schreef ik een blog over de onzin van de PR-waarde. Waarmee ik natuurlijk niet bepaald gezegd heb dat ik Public Relations waardeloos vind. Verre van dat. Ons vak is me lief en ik lever graag een bijdrage om dat vak vooruit te helpen. Ik heb gemerkt dat de blog veel losgemaakt heeft. Ik kreeg veel reacties via de longform post op LinkedIn, maar ook op Communicatie Online waren er interessante reacties en Hans van Raaij van MCS PR schreef er zelfs een apart blog over.Daarom wil ik onze deuren graag openen voor wie hier over mee wil discussieren. Op Dinsdag 5 april om 18.00 gaan de poorten van Coopr open. Wil je er bij zijn. Stuur me dan even een mail. Ik wil de sessie ook graag structureren. Dus ik hoor ook graag welk inzicht je graag wil inbrengen! Hopelijk tot in april!