Gisteravond was het dan zover. De derde editie van An evening with. Deze keer met CC Chapman. CC is co-auteur van het boek Content Rules. Jody vroeg CC dat als je 1 “tool” zou moeten omarmen welke dat zou moeten zijn: Dat is een blog, aldus CC. Dus moest ik aan de gang šŸ™‚ Een inhoudelijke terugblik op de avond volgt later. Eerst maar eens een sfeerverslag. Ik heb in deze post geprobeerd om een deel van CC’s verhaal tot leven te brengen door gebruik te maken van diverse soorten content om het verhaal van de avond te vertellen. Ik heb gebruik gemaakt van: Google Plus (en dus Picasa voor de foto’s), Storify (verhalen bundelen), Twitter (conversatie naar binnen hengsten), YouTube (video), Vimeo (ook video) en een aantal blogs (aanvullende content)! Voor wie er bij was: Veel dank voor je komst! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vonden, wat je het meest bijgebleven is en natuurlijk wat je gaat doen met al de kennis en inspiratie van gisteren! En tips voor #AEW12 zijn ook welkom, de eerste tip is al binnen! We horen het graag!

Hieronder een impressie in video. Waarvoor mijn dank uitgaat naar Tjapko de Heus van Image2Media die binnen een uur of 24 na het event al deze mooie impressie maakte voor ons.

An Evening with CC Chapman #AEW11 from Jos Govaart on Vimeo.

Hieronder heb ik de tweets, gerelateerde video’s en artikelen in een “storify” gezet. Wat mij betreft echt een prachtige tool om content te cureren.