Verwachting creëren zoals Victoria's Secret het doet

Blog
Opinie
Noesjka van der Helm
09-11-2012

Oké, ze hebben ook wel alles mee: mooie vrouwen, waanzinnige creaties, entertainment en een grote show. Ieder jaar wordt er weer reikhalzend uitgekeken naar de lingerieshow van Vicotria's Secret. Het is meer dan een show alleen, het is een verwachting die gecreëerd wordt en ieder jaar ruimschoots wordt waargemaakt.

Buzz
Niet alleen de show zelf, ook de weg er naartoe wordt nauwlettend door de media in de gaten gehouden. De oogverblindende en fascinerende Angels hebben een waanzinnige invloed. Niet alleen tijdens de modeshow, ook erbuiten. Sojabonen in schil eten is het nieuwe it-food sinds Doutzen verklaarden op een kolhydraat arm dieet te leven en volop te snacken van deze peulvruchten. Haar fabulous body nog waanzinniger te maken.

Bereikbaar?
De Angels hebben hun eigen workout video's zodat iedere vrouw kan trainen als de ladies op de catwalk. Doutzen krijgt haar geweldige benen door de lunges, dan kan ik het ook! 't Is pas kansloos wanneer je er niets voor doet... Al heb je daar dan wel een strak regime, idem dieet en voldoende tijd voor nodig. Inmiddels hebben ze ook hun eigen workout playlist op Spotify en zelfs een eigen parfum en kon iedereen via #trianlikeanangel meetrainen voor een fabulous body.

Ambitie
Tot in alle details zetten ze een streefniveau op zo'n manier dat zelfs de supersterren van dit moment zoals Rihanna zich maar al te graag laten omringen door de Angels. Dat is de glans van de Vicotria's Secret shows. De ingrediënten zijn ook niet mis natuurlijk, maar nog meer dan de verschillende Fashion Weeks weten ze een verwachting te creëren die zorgt voor een enorme invloed en heel veel (online) media buzz.

De ingrediënten zijn natuurlijk niet zomaar te kopiëren voor een te evenaren succes, maar waar zijn ze echt goed in: de belofte, aspiratie niveau neerzetten, geen concessies, goede opbouw van social media inzet, gedreven door content zoals 'behind the scenes' foto's en video's, teasen richting de show via media en social het onmogelijke bereikbaar maken met tutorials, workouts en natuurlijk de lingerie.

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief