Coopr Nieuws
Vier nieuwe toppers
bij Coopr!

Dit najaar heeft Coopr zich op meerdere fronten versterkt: Renate Bus is als communicatiestrateeg aangetrokken om onze corporate communicatiediscipline een boost te geven. Designer Joost Twigt is terug van weggeweest, Stefano Oosthof is een kenner op het gebied van Brand PR en voegen we toe aan Team Netflix. Marketing specialist Ronald Nouse verruilt IKEA voor Coopr. Ook hij zal zich veel gaan bezighouden met Netflix.

“We zijn bij Coopr vooral inhoudelijk aan het groeien”, zegt Jos Govaart, oprichter van Coopr. “Veel mensen kennen ons met name van ons track record op het gebied van Brand PR. We hebben als het gaat om onze eigen ontwikkeling niet stilgezeten. Inmiddels zijn we bij Coopr sterk in drie expertises: Brand PR, Corporate Communicatie en Content Marketing. We zijn blij dat we alledrie de expertises hebben kunnen versterken met kwaliteit. Ook – en ik weet dat het éigenlijk discriminatie is – zijn we er erg blij mee dat we het aantal mannen hebben kunnen verhogen van 4 naar 7.”

No-nonsense bureau

Met een verleden als consultant in de juridische en financiële wereld is Renate (36) helemaal op haar plek in corporate communicatie. “Het mooiste van mijn vak vind ik dat je bruggenbouwer bent en mensen dichterbij elkaar brengt. Van beleidsbepalers tot klanten. Als adviseur moet je alle talen spreken. Je geeft organisaties een gezicht en zorgt er tegelijk voor dat de stemmen van de doelgroepen gehoord worden. De kracht van authenticiteit staat voorop: wees trouw aan jezelf en maak je beloften waar. Doe wat je zegt, zeg wat je doet. En dat is ook precies de reden dat ik voor Coopr heb gekozen: Coopr doet wat het zegt en zegt wat het doet. Een no-nonsense bureau dat de mouwen opstroopt. En ballen heeft. Ook dat.”
Renate werkt aan een aantal klussen waar nog een NDA op rust. “Wat ik er wel over kan zeggen is dat ik bij een paar hele mooie trajecten ben betrokken op het snijvlak van imago, reputatie en internal branding. Hopelijk kan ik er binnenkort iets meer over vertellen.”

Design

Joost (33) werkte al eerder bij Coopr en is nu dus terug. “Ik werd weer benaderd door Coopr. Daar moest ik wel even over nadenken, want ik was zelf een bedrijf gestart. Maar ik heb het altijd erg naar mijn zin gehad bij Coopr.” Als senior grafisch vormgever ontwerpt hij materialen voor influencercampagnes, websites, logo’s, you name it: Joost kan grafisch alles. Het meest kijkt hij uit naar zijn allernieuwste creatie: in december wordt hij voor de tweede keer vader! “Het werk bij Coopr is zo divers: van kleine tot grote opdrachten. Iedere dag is weer een verrassing.”

Netflix

Ook Stefano (42) was al eerder in the picture bij Coopr. Hij kwam op gesprek in dezelfde sollicitatieronde als Renate en viel op in positieve zin. Toch koos hij voor een andere werkgever, maar kwam daar al gauw op terug. Hij benaderde ons weer en toen was het snel geregeld: Stefano kwam aan boord. Als senior consultant/business developer wordt Netflix zijn grootste kluif.
“Na jaren gewerkt te hebben als freelancer in marketing en PR wilde ik graag weer ergens bij horen en collega’s hebben. De afgelopen jaren werkte ik in Berlijn en Turijn als digital nomad voor internationale merken en start-ups. Weer terug in Nederland, koos ik in eerste instantie voor een baan bij een universiteit. Ik was benieuwd hoe werken in een niet-commerciële omgeving zou zijn. Maar ik miste de verbinding. Belangrijk voor mij is dat ik werk voor merken en producten waar ik een link mee heb. Ik werk echt vanuit een passie en die kan ik bij Coopr kwijt.”

Grenzen verleggen

Via een vacature op LinkedIn kwam Ronald (28) in contact met Coopr. Junior Content Producer is zijn nieuwe functie, Netflix de klant waar hij voornamelijk voor aan de slag gaat. Na 2 jaar te hebben gewerkt als marketingspecialist bij IKEA was Ronald toe aan wat anders. “Ik vind het leuk om communicatievraagstukken te beantwoorden, me in te leven in een merk. Ooit liep ik stage bij een videoproductiebedrijf, dus die ervaring neem ik ook mee.” Op de website van Coopr las hij ‘dat Coopr de grenzen wil opzoeken van communicatie’. “Als ik zie wat Coopr allemaal doet en heeft gedaan, dan zou ik zelf zeggen ‘grenzen verleggen’. Out of the box denken en creatief bezig zijn, vind ik het allerbelangrijkste.”

Coopr heeft er dus drie mannen bij! Dat brengt het percentage testosteron binnen het bedrijf op 21%.

Laatste blogs
FacebookTwitterLinkedInWhatsApp

%s

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies.
Lees voor meer informatie ons privacystatement!