'Welkom bij de Coopr-Familie' - Yvonne's eerste week bij Coopr

Blog
Coopr Nieuws
Yvonne van Leeuwen
15-09-2017
September;  het einde van de zomer en voor velen de start van een nieuw werk- of studiejaar. Zo ook voor mij, na een lange zomerbreak was het tijd voor een nieuw avontuur en wel bij Coopr.

Met een Communicatie-diploma op zak kreeg ik 6 jaar geleden een mooie kans bij media- en communicatiebureau HSPublicity, middenin het prachtige Groene Hart, als groentje in het vak. De ideale leerschool waar ik mij, naast mijn rol als account- en projectmanager op communicatievraagstukken, ook ontwikkelde als specialist op gebied van mediabeheer en -monitoring voor PR. De liefde en enthousiasme voor het vak was geboren en groeide alleen maar. Nieuwsgierig als altijd werd ik benieuwd naar het reilen en zeilen aan "klantzijde". En zo startte ik een kleine 2 jaar geleden als Content Project Executive bij Groupe Pierre & Vacances Center Parcs. Al werkend binnen een internationaal team aan vertaling van sterke content naar het web. Extra pluspunt, het was heerlijk dichtbij in het door mij zo geliefde Rotterdam. Na een leerzame tijd bij deze mooie club, kroop het bloed toch waar het niet gaan kon. Ik wilde terug naar PR, maar daarbij ook mijn opgedane kennis en ervaring van verhalen inzetten. Et voilá, de beslissing was gemaakt, ik ging terug naar bureauzijde. Een stoel bij Coopr lonkte en gelukkig heb ik de andere vakidioten daar er van weten te overtuigen dat ik ook thuishoorde in de Schiecentrale. En wanneer er op je eerste dag een 'Welkom bij de Coopr-familie'-cadeau op je wacht, dan weet je dit zeker!

Bij Coopr hoop ik als PR Consultant & Content Adviseur verhalen te mogen vertellen die echt raken en daarmee de kracht van content (voor zichzelf) te laten spreken. Authenticiteit, relevantie en consistentie zijn daarin key. Ik heb er zin in!

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief