Yonego en Coopr bundelen krachten

Blog
Opinie
Jos Govaart
08-12-2009
Nieuwsfeiten:
  • Coopr is een partnership aangegaan met Yonego Internet Marketing.
  • Coopr koppelt zijn kennis van PR aan de kennis van SEO van Yonego: SEO PR.
Rotterdam, 8 december 2009 - Coopr, het online pr initiatief van Bijl PR, is een samenwerking aangegaan met Yonego Internet Marketing. Met dit partnership willen de bedrijven hun klanten een completer pakket van online pr en online marketing aanbieden.

Quotes:
  • Joris Toonders van Yonego: ,,SEO en PR kunnen niet meer zonder elkaar. Deze twee moeten elkaar simpelweg versterken. Coopr ziet dat goed als specialist op dat vlak. Daarom werken we vanuit Yonego en onze SEO expertise graag samen met een bedrijf als Coopr.
  • Jos Govaart van Coopr: ,, Onze filosofie is dat nieuws niet alleen voor journalisten is, maar ook voor consumenten en zoekmachines. In de Verenigde Staten is SEO PR al langer een bekende discipline. Door onze kennis van PR te koppelen aan de expertise op het gebied van SEO van Yonego, kunnen we het nieuws van onze klanten dusdanig optimaliseren dat het nieuws voor zowel media, consumenten als zoekmachines geschikt is"
Over Coopr
De specialisten van Coopr adviseren en trainen bedrijven op het gebied van online pr, social media en digitale communicatie. Coopr is sinds 1 september 2009 een nieuwe unit van Bijl, partners in public relations en bestaat uit Jody Koehler en Jos Govaart. Beiden heren werken respectievelijk 4 en 2,5 jaar voor Bijl, partners in public relations. Jody Koehler was voorheen PR Manager bij Marktplaats.nl / eBay en Jos Govaart was ooit op 16-jarige leeftijd mede-oprichter van internetbureau Netvlies. Naast het advieswerk verzorgen zij dagelijks een blog op de website van Coopr.

Over Yonego
Yonego is hét ROI gedreven internet marketing bureau voor ambitieuze bedrijven. Meetbaar resultaat staat centraal. De kennis en deskundigheid die Yonego heeft opgebouwd, wordt gebruikt voor het vindbaar maken van organisaties op het internet. Resultaat staat hierbij wederom voorop.Yonego, gevestigd in Breda, bestaat 7 jaar. Inmiddels heeft oprichter Joris Toonders een tweede vestiging in België geopend. Momenteel bestaat het team uit 20 internetmarketing specialisten. Yonego is onder meer gecertificeerd als Microsoft adEcellence Member en Google AdWords Qualified Company.

Beeldmateriaal
Foto Joris Toonders, oprichter Yonego (hoge resolutie)Logo Yonego (lage resolutie)Logo Coopr in EPS-formaat (hoge resolutie)Logo Coopr in JPG-formaat (lage resolutie)

Contact voor meer informatie en / of beeldmateriaal
Jos Govaartjos@coopr.nl 06 27052302http://www.linkedin.com/in/josgovaart @josgovaart

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief