Brand PR
Jouw merk in de spotlight? We brengen je merk tot leven.

Brand PR

Jouw merk of campagne de zichtbaarheid geven die het verdient? De expertise Brand PR van Coopr brengt je merk tot leven. De gereedschapskist daarvoor is rijk gevuld: dat kan via een creatieve activatie, mailing, influencersamenwerking of juist door heel intensief mediapitchwerk. We zorgen hierbij voor een doordachte strategie en een uitvoering waar zowel het publiek als het merk plezier aan beleeft.
Je kunt de identiteit van je merk nog zo mooi op papier hebben staan, maar hoe komt het tot leven, krijg je de juiste media-aandacht en zichtbaarheid richting jouw doelgroep? Juist, dan bel je de expertise Brand PR bij Coopr. Wij hebben een bak aan ervaring en de juiste netwerken om jouw merk of campagne in de spotlight te zetten.

Wij hebben alle kennis in huis om op de juiste manier dagmedia- en lifestylejournalisten te benaderen. Ook kunnen wij het landschap van (social) influencers dromen en weten wij als geen ander hoe je een goede (betaalde en onbetaalde) samenwerking op moet zetten. Vanzelfsprekend communiceren wij naar alle doelgroepen, inclusief relevante interne en externe stakeholders.

Waarom je ons zou inzetten en hoe? Dat ligt aan je prioriteit. Wil je meer conversie, zichtbaarheid vergroten voor je (nieuwe) merk/product, (meer) kennis overdragen, wens je meer bereik of fungeert PR als verlengstuk van je marketingactiviteiten? You name it - wij doen het. Welke middelen we precies inzetten is onlosmakelijk verbonden met het uiteindelijke doel en dus elke keer anders.

Ons aanbod
Wij bieden je concrete adviezen waar voor jouw merk of campagne de PR kansen liggen en winst te behalen valt. Of het nu op strategisch, tactisch of operationeel niveau is. Wij draaien onze hand er niet voor om en schrijven zowel kick-ass jaarplannen als beknopte tactische plannen voor een aantal weken; afhankelijk van de situatie en de vraag.

Qua aanbod kun je denken aan het pitchen van jouw merk bij ons jarenlange opgebouwde en waardevolle medianetwerk, (online) advertorials, een influencer samenwerking, een opvallende/creatieve mailing, een impactvolle activatie of een klein- of juist grootschalig event voor alle relevante stakeholders. Uiteraard houden we rekening met alle (on)mogelijkheden zolang de Covid-19 maatregelen van kracht zijn.

In samenwerking functioneren onze mensen het beste. Zodat we een verlengstuk van jouw vaste team zijn. Hoe intensiever we samenwerken en je merk kunnen doorleven, hoe beter het resultaat voor jou als opdrachtgever is. Ben je er klaar voor? Bel ons dan.

bekijk al onze expertises