Brand PR
Jouw merk in de spotlight? We brengen je merk tot leven.

Brand PR

Jouw merk of campagne de zichtbaarheid geven die het verdient? Onze specialisten binnen de expertise Brand PR van Coopr brengen je merk tot leven. De gereedschapskist daarvoor is rijk gevuld: dat kan via een creatieve activatie, contentcampagne, influencersamenwerking of juist door heel intensief mediapitchwerk. We zorgen hierbij voor een doordachte strategie en een uitvoering waar zowel het publiek als het merk plezier aan beleeft.
We starten elke campagne met een centraal inzicht. Dat inzicht halen we uit data, observaties van de doelgroep en gesprekken met echte mensen. Op dat doordachte inzicht bouwen we een strategie en een creatief concept. Een doordacht inzicht dat als kapstok dient voor elk creatief concept dat we verzinnen. Vervolgens gaan we vol enthousiasme aan de slag met een effectieve executie van het creatieve idee.

Wij hebben alle kennis in huis om op de juiste manier dagmedia- en lifestylejournalisten te benaderen. Ook kunnen wij het landschap van (social) influencers dromen en weten wij als geen ander hoe je een goede samenwerking op moet zetten. Vanzelfsprekend communiceren wij naar alle relevante doelgroepen en vergeten we zeker de interne organisatie niet.

Ons aanbod
Op het gebied van Brand PR bieden wij de volgende producten en diensten:
  • PR-activaties
  • PR-ondersteuning bij productintroductiesContentcampagnes
  • Newsjacking
  • Mediarelaties (persberichten en pitchen)
  • Influencercampagnes

In samenwerking functioneren wij het beste. Zodat we een verlengstuk van jouw vaste team zijn. Hoe intensiever we samenwerken en je merk kunnen doorleven, hoe beter het resultaat voor jou als opdrachtgever is. Wil je eerst wat meer werk van ons zien? Bekijk dan onze Brand PR cases. Ben je klaar voor een samenwerking? Join the club!

bekijk al onze expertises
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief