Coopr mediatraining

De camera loopt, het item van de gasten voor je is afgerond en de blikken verschuiven jouw kant op. Zweet in je handpalmen, droge keel, duizend woorden die door je hoofd schieten… En dan ineens weet je weer wat je moet doen en own je die shit! BAM! Want je bent er klaar voor en je laat je niet gek maken. Je hebt in je hoofd wat je wilt zeggen en kunt dat volledig in je kracht doen. Beste. Tv-optreden. Ever.

Controle vs Sympathie
Geloofwaardig en menselijk overkomen. Authenticiteit uitstralen. Rustig spreken. Vragen beantwoorden of netjes pareren. Je kernboodschap overbrengen. Je niet in verlegenheid laten brengen door uitspraken te doen waar je later spijt van krijgt. Ontspannen zijn en blijven. En niet in de minste plaats: een sympathiek beeld van je organisatie achterlaten. Zelfs de grootste sprekers van deze wereld worden niet zo geboren en zijn daarin getraind.

Ons aanbod
Coopr biedt geen standaardpakketten maar altijd mediatrainingen op maat, omdat geen mens hetzelfde is. Maar iedereen die de pers te woord staat en zijn of haar vaardigheden wil verbeteren, is welkom. Of je nu communicatieadviseur, CEO, vakspecialist of woordvoerder bent; we’ve got your back.

Op basis van een eerste intakegesprek bepalen we eerst je wensen, behoeften, ambities en instapniveau. Vervolgens komen we tot een mix van theoretische kennis en praktijkoefeningen. We kunnen daarbij verschillende situaties simuleren: een toevallig aanwezige vlogger, een kort radio-interview, een televisieoptreden of een lang gesprek met de schrijvende pers. Indien gewenst kunnen we ook opnames maken, maar dat is zeker geen must. Bij Coopr staat voorop dat we een afwisselend programma aanbieden dat uitdagend, ontspannend, prikkelend en met een beetje humor aanbieden. Zodat je vol zelfvertrouwen weggaat en ook nog eens een toffe dag hebt gehad.

DE TRAINERS

Jos Govaart
Scherpe en kritische mediatrainer. Doet grondig zijn huiswerk. Verzorgde trainingen voor onder meer Coolblue, Coca-Cola en LinkedIn.

Jody Koehier
Eén van de twee oprichters van Coopr. Enthousiaste en scherpe mediatrainer. Verzorgde trainingen voor organisaties als Netflix, Pathé, DFDS Seaways en innocent.
Monique van den Berg
Gevatte, opbouwende mediatrainer. Prept graag acteurs en andere creatieven in de entertainmentbranche (Netflix, Pathé), maar met net zoveel passie ook woordvoerders in de maatschappelijke of consumer-tech hoek.

Renate Bus
Strategisch sterke trainer en scherpe interviewer voor corporates en maatschappelijke organisaties. Verzorgde trainingen voor onder meer Coca-Cola, BrandMR, ambassadeurs van het Ministerie van OCW en grote financials.

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.