Coopr Test

De Coopr-test is een sessie speciaal voor MKB-ondernemers. Of je nu 50 jaar bestaat of net een start-up begonnen bent, maakt ons niet uit. We zijn zelf ooit begonnen als ondernemers en geloven enorm in de kracht van ondernemerschap en de verhalen die in ondernemers zelf zitten. Vaak is pr & communicatie een ondergeschoven kindje bij ondernemers. Terwijl de verhalen vaak zo aan de oppervlakte liggen. Het inschakelen van een bureau is niet altijd een logische eerste stap. In situaties waarin je even intensief kennis wil tappen, je ideeën door de bullshitfilter wil trekken of juist wil ontdekken of samenwerken met een bureau iets voor je is dan biedt de Coopr-test uitkomst.

Ons aanbod: On the spot advies en concrete aanbevelingen
De Coopr-test is een sessie van zo’n twee uur waarbij je twee senior adviseurs van Coopr het hemd van het lijf kunt vragen. Wil je een briefing voor een bureau op scherp stellen? Wil je weten hoe je je communicatieafdeling moet inrichten of wie er geschikt is voor woordvoering? Of juist even creatief ideeën tanken?

DE SPECIALISTEN

Jos Govaart
Eén van de twee oprichters van Coopr. Doet grondig zijn huiswerk. Adviseert onder meer voor adidas, Coolblue, Coca-Cola en LinkedIn.

Jody Koehier
Eén van de twee oprichters van Coopr. Enthousiaste en scherpe mediatrainer. Verzorgde trainingen voor organisaties als Netflix, Pathé, DFDS Seaways en innocent.
Praktische informatie
Wat gaat het kosten? Voor € 1500,- krijg je serieuze waarde terug waar je direct iets mee kan. Beloofd. Na afloop van de sessie krijg je een korte recap van de aanbevelingen in je mailbox toegestuurd.

Nu tijdens deze periode van thuiswerken kunnen we dit ook digitaal verzorgen via Zoom/Teams etc. Ben je ervoor in? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.