Corporate communicatie
Wat jou onderscheidt, is ons werk - sterke reputatie voor een sterk merk.

Corporate communicatie

We helpen je merk stevig te positioneren. Door jouw merk op zo’n manier neer te zetten dat niemand om je heen kan. Wat jou onderscheidt, is ons werk. Wij ontwikkelen integrale, creatieve concepten die je organisatiedoelstellingen tot leven brengen. We helpen je merkbelofte scherp te krijgen. Tot de kern van je merkwaarden te komen door strategisch advies te bieden en te helpen met stakeholder engagement. We zijn je kritische vriend. We helpen maatschappelijk draagvlak voor je merk te creëren door authentieke corporate communicatiecampagnes te ontwikkelen.
Sterke reputatie, sterk merk
De mening van de hele wereld vormt de reputatie van een bedrijf. Iedereen vindt wat en ventileert dat. Onze visie is dat een sterk merk begint bij een sterke reputatie. Dat betekent dat je weet wie je bent, hoe de buitenwereld over je oordeelt en wie je wil zijn. Dat je als bedrijf doet wat je zegt en zegt wat je doet.

Dat betekent dat zowel je interne als externe communicatie “top notch en aligned” moet zijn. Dat je je doelgroepen (of stakeholders) moet kennen. En dat je met je key players er moet staan als team. Moet opereren als een elftal. Dat iedereen zich achter een en dezelfde missie schaart. En ervoor gaat. Het alom geldende adagium is dan ook niet voor niets: ‘buiten winnen is binnen beginnen’. En als dat staat, dan ben je klaar voor communicatie met de buitenwereld. Niet door hard van de daken te schreeuwen hoe goed je het doet, maar door kennis, visie en ervaringen te delen. Door daadkracht te tonen. En door op de juiste momenten in gesprek te zijn met de juiste mensen.

Stakeholder engagement
Maar hoe communiceer je wanneer en met wie? Hoe doe je dat in een complex stakeholderveld, waar iedereen zijn eigen belangen heeft? Hoe doorbreek je barrières met communicatie? Stakeholder engagement is key. Dat doen we niet voor jullie, maar graag met jullie. Als een team.

Ons aanbod
Ons aanbod bestaat onder andere uit dienstverlening op het gebied van: stakeholder engagement, CEO-profiling, corporate & social responsibility, crisiscommunicatie en corporate storytelling. Dit laatste in nadrukkelijke samenwerking met de specialisten van onze expertise Content Marketing.

bekijk al onze expertises