Werken bij coopr betekent

Het communicatievak leer je in de praktijk. Bij echte klanten met echte dilemma’s. Binnen Coopr werken we binnen drie expertises: Brand PR, Corporate Communicatie en Content Marketing. De meeste collega’s opereren voor het grootste gedeelte binnen deze expertises. Al is er altijd kans om te ontwikkelen naar een andere expertise of om een project te doen in een andere expertise. Onze collega’s van Office staan alle collega’s bij om te ondersteunen met HR, administratieve en andere fijne hulp. Wij zien onze klanten als A-spelers en wij vinden dat onze collega’s dat ook zijn. Maar er is veel meer dan presteren alleen.
" Wat belangrijk is om te kunnen floreren, is een hele fijne gemeenschappelijke cultuur "
De Coopr Cultuur
Wat belangrijk is om te kunnen floreren, is een hele fijne gemeenschappelijke cultuur. Daar besteden we veel aandacht aan en daarom mogen we onszelf officieel Great Place to Work noemen. De oprichters van Coopr, Jody en Jos, zijn respectievelijk voor Ajax en Feyenoord. Wat is de parallel met Coopr? Opleiden van talent. Wij geven mensen kansen om te groeien. Bij Coopr hebben we het organisatiemodel Holacracy omarmd, met aandacht voor mensen. Holacracy is een vorm van zelforganisatie. We passen dat sinds 1,5 jaar toe en leren nog elke dag. De zaken die goed bevallen houden we, de zaken die het reilen en zeilen binnen Coopr onduidelijk maken, gooien we overboord. Die besluiten worden niet genomen door de directie, maar door een aanzienlijk deel van de Coopr organisatie.
 
Coopr Fun
Work hard, play hard. Tegenover het harde werken voor opdrachtgevers, moet ook ontspanning en plezier staan. En binnen Coopr hebben we zelfs een rol die daarvoor officieel verantwoordelijk is: Coopr Fun. Of het nu gaat om het vieren van Halloween, Sinterklaas of kerstmis. Of over een quiz om je collega’s écht beter te leren kennen. Ook befaamd is de jaarlijkse Coopr-verjaardag. Vorig jaar vierden we die voor de tiende keer, en wel bovenop een berg in Girona. Het is elk jaar een verrassing en een goed bewaard geheim van Jody. En er zijn mensen binnen Coopr die een heus “Sinterklaasgedichten document” bijhouden. Met alle dirt over de collega’s. Want je weet maar nooit welk lootje je met Sinterklaas trekt… De gedichten kunnen soms behoorlijk scherp zijn. Al gebiedt de eerlijkheid te zeggen dat het lijkt alsof we milder zijn geworden.
 
Rotterdams, maar niet alleen maar Rotterdammers…
We zeggen bij Coopr vaak dat we een echt Rotterdams bureau zijn, dat heeft echter niets te maken met de woonplaats van de collega’s. Oprichters Jody en Jos wonen in Den Haag en Breda. Collega Dorien woont zelfs in Madrid. En ook in Antwerpen hebben we een vestiging en wonen collega’s. En daarnaast hebben we ook collega’s uit bijvoorbeeld Amsterdam en Den Haag. Het “Rotterdams” staat voor de mentaliteit. Gewoon aanpakken, geen blabla, maar doen!
 
bekijk ons team