Werken met coopr betekent

Coopr is een verdomd goed communicatiebureau. We zijn er als bureau om organisaties beter, effectiever, creatiever en eerlijker te laten communiceren. Wat verbindt is steeds anders en verandert continu. Wat altijd verbindt is eerlijkheid. Geen gelul. Dan moet je wel het goede verhaal vertellen. Op het juiste moment. Wij kunnen dat goed. Bepalen wat het beste verhaal is op het juiste moment en via het juiste kanaal.
" Wat altijd verbindt is eerlijkheid. Geen gelul "
Onze mensen zuigen zich vol met alle kennis die zich maar op hun pad begeeft. En delen dat met wie het maar horen wil. In blogs, podcasts en tegen jou als opdrachtgever. We zijn vakidioten. Onze mensen bewegen mee als het kan, en geven tegenwicht als het moet. We zijn je kritische vriend. Onze mensen zijn je vertrouwde adviseur en werken met veel plezier met elkaar en jou als opdrachtgever samen. Onze mensen weten wat er speelt en kijken verder. We zijn grensverleggers. Van onze eigen grenzen, maar ook die van het vakgebied en van jou als opdrachtgever. Daar zijn we elke dag door gemotiveerd.

Coopr werkt vanuit drie expertises. Delen van het vakgebied die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Onze expertises zijn Brand PR, Corporate Communicatie en Content Marketing.

Wil je meer weten?
Lees dan verder op deze site, of neem contact met ons op. We verwelkomen je graag bij de club.
 
bekijk hier al onze cases