Werken met coopr betekent

Coopr is hét Benelux PR & communicatiebureau voor organisaties en merken die zich bevinden in een storm van verandering. In een tijd waarin economisch succes niet langer het enige doel is en de samenleving hogere eisen stelt op het gebied van inclusiviteit, duurzaamheid en technologische uitdagingen, staan veel organisaties voor grote uitdagingen. Als kritische vriend helpen wij je graag om de buitenwereld naar binnen te brengen en je eerlijk te adviseren, altijd met het oog op vooruitgang.
" Als kritische vriend helpen wij je graag, je grenzen te verleggen. "
Wij zijn grensverleggers die zich elke dag opnieuw laten motiveren om onze eigen grenzen en die van het vakgebied te verleggen, en om jouw communicatievaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Dat doen we met onze expertises: uit corporate communicatie, brand pr en trainingen, zodat je altijd voorbereid bent op wat de toekomst ook voor jouw organisatie in petto heeft. Cruciaal hierin is dat we zowel adviseren, creëren als uitvoeren. Laat Coopr je partner zijn in het oog van de storm.

Coopr is onderdeel van het Candid Platform. Een platform waarbij specialisten samenwerken voor geïntegreerde vraagstukken. Hoeveel disciplines je ook wil laten aanhaken, je hoeft maar 1 keer klant te worden.

Wil je meer weten?
Lees dan verder op deze site, of neem contact met ons op. We verwelkomen je graag bij de club.
 
bekijk hier al onze cases
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief