10 online artikelen over het PR vak

Blog
Opinie
Jody Koehler
02-08-2011


Tijd om weer eens het archief in te duiken! Na een terugblik op '15 interviews over PR met topmerken' en '15 interviews over PR met journalisten' kies ik vandaag voor het onderwerp: public relations. Precies! PR, het centrale thema van dit blog. Ik kwam op dit idee nadat ik in ons archief dook. Want wauw...wat hebben we de afgelopen 2 jaar veel onderwerpen besproken en veel tips gegeven. En dat blijven we ook zeker doen! Maar tijdens het rondneuzen vond ik een paar  pareltjes die je zeker niet mag missen. Vooral onze nieuwe lezers niet! Over groene PR, slechte PR, goede PR, PR bureaus en wat het vak niet is.

10 blogposts over rublic relations
Pap, wat is PR?Deze staat misschien ook wel echt op 1 in mijn persoonlijke top 10.  Een dialoog tussen David Moye van SoCalPRBlog en zijn dochtertje over PR.

- Zijn ex-journalisten slechte PR adviseurs?Een pittige stelling natuurlijk, maar ik snap de bedoeling van de vraag. Lees vooral de reacties eronder, zeer de moeite waard.

-  PR heeft een PR probleemGoed artikel van collega Jos over ons vak en de perceptie. Mis ook hier de reacties niet!

- Slechte PR is slechte PR. Punt uit.En zo is het natuurlijk maar net. Ik moet wat kwijt, zoveel is duidelijk

- Niet vergeten! Recycle de PR resultatenMooie PR resultaten kunnen hergebruikt worden en een nieuw doel dienen. Een overzicht van 5 manieren.

- 10 keer 'Bel een PR bureau'Een overzicht van aanleidingen om wat extra PR steun in te kopen voor 2011. En laat nu eens de fooienpot thuis!

- Goede PR is...Tja, vul zelf maar aan. Collega Jos geeft een paar sterke voorzetten.

- Help! Ik zoek een PR bureauDe zomer van 2011 zit erop en je gaat op zoek naar een (nieuw) PR  bureau. Overweeg eens deze tips in je zoektocht.

- PR 2.0 en ethiekBij nieuwe ontwikkelingen passen ook nieuwe discussies over ethiek. Ik broed nog op een post over 'Content makers of copy-cats'.

- Wat is PR niet?Een overzicht van 10 memorabele quotes over het vak 'Public Relations'.

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief