5 PR Boekentips voor de zomer

Blog
Opinie
Jody Koehler
19-07-2011

De zomer is natuurlijk bij uitstek een periode om eens goed bij te lezen. Een mooie tijd om die enorme stapels van boeken weer eens kritisch te bekijken. Welk boek gaat wel mee naar de zon dit jaar? En wat laten we achter op het nachtkastje? Gaan we op het strand toch voor een spannende thriller of lezen we liever wat vakliteratuur, ter inspiratie? Wij hebben onze 5 PR boekentips voor deze zomer voor je op een rijtje gezet. Wil je meer lezen over PR, social media of contentmarketing? Overweeg dan deze tips. Veel leesplezier!

PR boekentips
In willekeurige volgorde, want ach.. wie zijn wij, 5 boeken die wij de komende zomer gaan (of in ieder geval willen!) lezen:

- De Conversation Manager van Steven van Belleghem
Erik van Roekel schreef: 'De Conversation Manager is een aanrader voor de marketeer die zich afvraagt wat hij met social media moet doen' en 'Een prima middel om je te helpen de conversatie rondom social media intern op gang te krijgen en een verandering teweeg te brengen.' En wij vertrouwen Erik blind. Lees hier zijn volledige recensie 'Boekrecensie: De Conversation Manager incl. Twitteraktie'

- Content Rules van Ann Handley en C.C. Chapman
Jos deelde eerder al zijn mening in PR boekentip 6: 'Een aanbeveling voor iedereen die start met contentmarketing. Content Rules is een boek dat aanzet tot actie. Het boek helpt communicatie- en marketingprofessionals op weg naar een succesvolle contentstrategie die ook daadwerkelijk uitgevoerd wordt.'

- Army of Entrepeneurs van Jennifer Prosek
Het boek 'Army of Entrepeneurs' hebben wij nog niet gelezen. Vanuit meerdere, internationale bronnen hebben we vernomen dat dit boek meer dan de moeite waard is. Vooral voor eigenaren en senior management van PR bureau's.

- Welcome to the Fifth Estate van Geoff Livingston
Livingston, jarenlang werkzaam geweest als PR strateeg in Washington, heeft eerder het boek Now is Gone geschreven en zoomt met dit nieuwe boek in op het beter begrijpen van burgerjournalistiek.  Een aanrader!

- Heilloze Handel van Douwe de Joode
Het boek Heilloze Handel is lastig te krijgen, maar lijkt ons zeker de moeite waard gezien het de opvolger is van de thriller "Duister imago: Opdracht aan een Haags PR bureau". Ook in het nieuwe boek speelt dit Haagse PR bureau een centrale rol.

En... welk boek neem jij mee op vakantie? Of heb je net uit? Deel je tips, en vooral ook  'de waarom', gerust hieronder!

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief